Woonstijl: Stoer & warm

Wonen met een edge

Zie jij jezelf al zitten in deze living? De combinatie van warme kleuren en mooie accessoires geeft direct een chique uitstraling. Bank Claire van Room108 staat hier in een mooie ribstof en is in allerlei kleuren beschikbaar, waaronder deze gave beige kleur. Een tijdloos model en door het materiaal ook nog eens heel praktisch. Van je bank stap je zo op dit warme vloerkleed van Desso, dat heerlijk zacht is aan je voeten. Je koffiekopjes zet je gerust neer op deze marmeren salontafel van Castel Line. Ze zijn in veel verschillende maten leverbaar. In het verlengde van het kleurenpalet zijn de sierkussens van Claudi, waar je ook de warme touch terugziet. En wat te denken van de bijpassende tafellamp? De Bubble tafellamp komt uit een uitgebreid assortiment van het gave merk DTP Interior en maakt het chique plaatje helemaal compleet. Style het af met wat accessoires (New Routz) en een opvallend kunststuk (DTP Interior) en jouw zithoek is helemaal af!

Woonstijl stoer en warm tafel Pine Design
Woonstijl stoer en warm bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Warm Comfort

Warm Comfort Warm Comfort is een woonstijl die draait om knusheid en comfort, en de prachtige bank Annabelle van Room108 past perfect in deze setting….

Lees meer

Woonstijl: Organisch zacht

Organisch zacht Organisch Zacht is een stijl die organische vormen en zachte texturen omarmt. In deze stijl staat de maatwerk tafel Stilo van Dopmeijer centraal….

Lees meer
Woonstijl stoer en warm bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Stoer & warm

Wonen met een edge Zie jij jezelf al zitten in deze living? De combinatie van warme kleuren en mooie accessoires geeft direct een chique uitstraling….

Lees meer