Woonwinkel Drenthe

 

Pine Design heeft ruim 2000m² aan wooninspiratie, bestaande uit prachtige accessoires en de mooiste meubels op maat. Wij staan voor je klaar om, samen met jou, jouw huis om te toveren tot een droomhuis. Laat je inspireren door ons brede assortiment met de verschillende woonstijlen in dé woonwinkel voor Assen en omgeving. Bij ons kun je een groot aantal bekende merken vinden, maar ook veel unieke, kleinere merken. Pine Design is een echt familiebedrijf sinds 1984 en is uitgegroeid tot dé meubelzaak in regio Assen.

 

In brinkdorp Zuidlaren

Onze showroom is te vinden aan de rand van het centrum van Zuidlaren, net boven Assen. Met de auto is de showroom dus ook makkelijk te bereiken vanaf de A28 en N386. Achter ons pand hebben wij onze eigen (gratis) parkeerplekken, maar ook bushalte ‘Tenielsweg’ bevindt zich op steenworp afstand. Hierdoor geniet je binnen 20 minuten al van een lekkere warme kop koffie, waarna je de verschillende woonstijlen afgaat.

Kies jouw stijl

Ons ruime assortiment bestaat uit verschillende topmerken en is ingedeeld per woonstijl. Dit zorgt ervoor dat onze showroom efficiënt en overzichtelijk is ingericht en jij precies kan vinden wat bij jouw stijl past. Kijk in alle rust zelf rond of ga samen met ons op zoek naar de mooiste samenstelling voor jouw huis. Combineer verschillende stijlen voor een unieke eigen twist. Ontdek al onze stijlen hieronder.

Kies onder andere voor:

 

De interieurwinkel voor maatwerk bij Assen

Naast ons aanbod van vaste merken, leveren wij ook maatwerk. Wij willen niets liever dan dat jij de juiste keuze maakt. Naast gepersonaliseerd advies leveren wij ook maatwerk op onze meubels en accessoires. Hierdoor weet jij zeker dat je een keuze maakt die bij jou past… en bij je huis!

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!