Welkom bij Pinedesign

Pinedesign bestaat uit ruim 2000m² wooninspiratie. Ontdek het ruime, veelzijdige aanbod meubelen, accessoires en onze mogelijkheden tot maatwerk. Laat je meenemen door onze stylisten langs onze verschillende woonstijlen, of kijk rustig zelf rond. Jij shopt op jouw manier. Zo maak je je perfecte thuis. Dit maakt Pinedesign dé interieurwinkel voor Groningen. Sinds 1984 zijn we een gedreven familiebedrijf en is Pinedesign uitgegroeid tot een begrip in Noord-Nederland.

Brinkdorp Zuidlaren

Je vindt onze ruime showroom aan de rand van het centrum van Zuidlaren. We zijn goed bereikbaar vanaf de A28. Het is slechts 10 minuten rijden tot knooppunt Julianaplein. Zo ben je met de auto in no-time in ons prachtige brinkdorp. Als je arriveert kun je gebruik maken van de vele gratis parkeerplaatsen aan de voor-en achterzijde van onze showroom. Kom je liever met het openbaar vervoer? Geen probleem, vanaf bushalte Groningen Hoofdstation brengt Lijn 5 je rechtstreeks binnen 20 minuten naar onze voordeur; de uitstaphalte ‘Tenielsweg’ ligt op steenworp afstand. Een bus vertrekt om en nabij elk kwartier.

Voor ieder een stijl

Ons brede aanbod aan topmerken voor jouw interieur is opgedeeld in woonstijlen. Hierdoor is onze showroom overzichtelijk en efficiënt ingericht en vind je precies de stijl en bijbehorende meubels die bij jou passen. Kies ervoor om zelf rond te neuzen, of laat je inspireren door een van onze stylisten. Onze stijlen zijn hieronder te ontdekken en zijn uiteraard ook goed te combineren. Wil jij een eigenzinnige twist? Dan is Pinedesign de perfecte woonwinkel nabij Groningen voor jou. 

Kies onder andere voor:

Meubelzaak voor maatwerk nabij Groningen

Naast onze vaste merken en woonstijlen, kun je ook voor maatwerk bij ons terecht. Zowel op het gebied van advies als aanpassingen. Hierdoor weet je zeker dat jouw nieuwe meubels, passen bij jou… en je huis of kantoor.

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je opzoek naar inspiratie, of benieuwd naar ons aanbod aan meubels, accessoires en maatwerk? Kijk nog even verder op onze website en kom langs in Zuidlaren om het actuele aanbod te aanschouwen en testen op zitkwaliteit. Via de routebeschrijving rij je dankzij een fijne verbinding, rechtstreeks tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel voor Groningen!

Interieurwinkel Groningen