Woonwinkel Drenthe

 

Room108 is bedacht door een groep enthousiaste jonge ondernemers. Met creativiteit, technisch inzicht en doorzettingsvermogen is Room108 ontstaan. Benieuwd naar de collectie? We hebben bij Pine Design een ruim assortiment van Room108. Kom langs in Zuidlaren en laat je verrassen. 

 

De collectie

De collectie van Room108 bij Pine Design is ruim. Bij Room108 ontwerpen ze alle meubelen zelf, waardoor je deze helemaal naar eigen smaak kunt samenstellen. Daarnaast worden de meubelen in eigen fabriek gemaakt, waardoor Room108 zelf het productieproces in handen heeft. Doordat Room108 producten ontwerpen die passen binnen verschillende woonstijlen, zijn deze voor iedereen toegankelijk. Dankzij oneindige variaties in opstelling, materiaal en kleur, is er voor ieder wat wils. 

Binnen de collectie van Room108 vallen:

  • Banken
  • Fauteuils
  • Eetkamerstoelen
  • Barkrukken
  • Tafels
  • Tapijten
  • Metalen meubelen

Zelf creëren

Room108 staat voornamelijk voor creëren en inspireren. De meubels kan je zelf helemaal samenstellen, passend bij jouw interieur. Heb je een “niet standaard afmeting” nodig? Dat is voor Room108 helemaal niet zo bijzonder. De meubelen worden namelijk gemaakt op basis van jouw wensen. Bij Room108 zijn er meer dan 700 opties voor verschillende materialen en kleuren. Daarnaast zijn de meubelen in verschillende elementen, opstellingen en afwerkingen verkrijgbaar.

Room108 bij Pine Design

In de showroom van Pine Design vind je 2.000m2 aan wooninspiratie. Hier hebben we verschillende topmerken, opgedeeld in verschillende woonstijlen, waaronder Room108. Hier staan verschillende meubelen van Room108, denk hierbij aan banken, fauteuils, eetkamerstoelen en tafels. Kijk in alle rust zelf rond of ga met een van ons op zoek naar de perfecte bank of eettafel.

Ontdek ons huidige aanbod aan Room108:

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!