Woonstijl: Classic Elegance

Classic Elegance

De woonstijl Classic Elegance, met de kast ‘Puur’ van Vermeer Meubelen in de prachtige kleur Luxury Brown, straalt tijdloze schoonheid uit. De kast, verfraaid met verlichting die diepte toevoegt, dient als een centraal pronkstuk in de ruimte. Aan de eettafel,  ‘Mikado’ van Room108, schittert een Deens ovaal blad met een prachtige spinpoot in het brons. Deze tafel combineert perfect met de elegante eetkamerstoelen ‘Uniq’ van HE Design, die zelfs een draaifunctie hebben en verkrijgbaar zijn in diverse stof- en leersoorten.

Maar het zijn de verlichtingsaccenten die echt de show stelen in deze woonstijl. De vloerlamp ‘Urbino’ en plafondlamp ‘Segula’ voegen een vleugje glamour en verfijning toe aan de ruimte, waardoor de Classic Elegance woonstijl tot in de kleinste details tot leven komt.

Woonstijl: Eigentijds

Eigentijds In deze woonstijl wordt de prachtige bank ‘Matisse’ van Cartel Living het stralende middelpunt. De bank is bekleed met de stof ‘Toscane’ en combineert…

Lees meer

Woonstijl: Organisch zacht

Organisch zacht Organisch Zacht is een stijl die organische vormen en zachte texturen omarmt. In deze stijl staat de maatwerk tafel Stilo van Dopmeijer centraal….

Lees meer