Banner interieurmerk

Vermeer Meubelen is een groothandel en fabrikant met meer dan 40 jaar ervaring in het zowel ontwikkelen als produceren van verschillende meubelen. Bij Vermeer Meubelen vindt de productie plaats in Nederland. Dit maakt het, in combinatie met jarenlange ervaring, mogelijk om kwalitatief goede meubelen te produceren.

De collectie

De collectie van Vermeer Meubelen is zeer ruim. De meubelen zijn eigentijds met een pure vormgeving, waarbij alles mogelijk is. Denk hierbij aan verschillende maatvoeringen of verschillende kleur-afwerkingen. Er wordt daarbij gebruikgemaakt van natuurlijke materialen. Meubelen van Vermeer lenen zich daarom perfect uit voor uiteenlopende woonstijlen.

Onder de collectie van Vermeer meubelen vallen:

  • Kasten
  • Dressoirs
  • TV meubels
  • Eettafels 
  • Salontafels

De meubelen van Vermeer gaan een heel proces door. De productie vindt als eerst plaats in Nederland, waarbij gewerkt wordt met gecertificeerd hout. Dit hout bevat het juiste vochtpercentage, wat de meubelen ten goede komt. Daarnaast wordt het hout opgeslagen in de juiste temperaturen. Na het bestellen worden de meubelen op de gewenste maat gemaakt en gespoten in de juiste kleur. Dankzij de hoogstaande kwaliteit van de meubelen heb je er jarenlang plezier van.

Ontdek ons huidige aanbod aan Vermeer:

Kasten van Vermeer

Bij Vermeer meubelen zetten ze planken om in prachtige maatwerk kasten. Deze kasten kunnen zo worden gemaakt dat deze precies passen in jouw huis. Daarnaast kan je de kasten zelf indelen en kan je zelf de kleur bepalen. De kasten hebben een kwalitatieve en mooie uitstraling, een echte toevoeging aan jouw interieur. Naast dat deze kasten er heel mooi uitzien, zijn ze ook nog eens erg praktisch. Ruimtes kunnen met een op maat gemaakte kast efficiënt worden ingedeeld. Hierdoor is het mogelijk iedere ruimte volop te benutten. 

Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan kasten Toff, Stoer, Milano, Puur en Helder en pas ze aan geheel naar smaak!

Tv meubelen van Vermeer

De tv meubelen en dressoirs van Vermeer zijn vergelijkbaar met de kwaliteit van de kasten, vaak zelfs bijpassend te laten maken. Hierdoor creëer je een mooi geheel in je interieur. Het is uiteraard ook mogelijk om juist voor een andere kleur of tv meubel te kiezen.  Zo kun je kiezen voor tv-dressoir Fris en Milano zoals ze op onze website zijn weergegeven, of geheel naar smaak iets anders kiezen uit het veelzijdige kleurenpalet.

Eettafels van Vermeer

De eettafels van Vermeer meubelen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een robuuste rechthoekige stijl zoals eettafel Hero en Davine, een stoere uitstraling met een mooie kruispoot of een ronde tafel om gezellig met elkaar te tafelen. Het laatste kun je bijvoorbeeld doen aan eettafel Philou of Noor. De eettafels zijn van goede kwaliteit en geven echt sfeer aan je interieur. Tegenwoordig is een mooie en praktische eettafel niet meer weg te denken uit het interieur. Mooie eetkamerstoelen erbij en je bent klaar voor een heerlijk diner of borrel!

 

Meubels op maat

Vermeer Meubelen maakt alle meubels zelf, van begin tot eind. Hierdoor leveren zij goed maatwerk. De maat, het materiaal en de kleur van de meubelen kan je zelf samenstellen. Doordat Vermeer meubelen een eigen spuiterij heeft, is eigenlijk elke kleur te realiseren.

 

Vermeer meubelen bij Pine Design

In de showroom van Pine Design is 2.000m² aan wooninspiratie te vinden. Hier hebben we verschillende topmerken, opgedeeld in verschillende woonstijlen.We hebben hier verschillende meubelen van Vermeer meubelen staan, denk hierbij aan kasten, tv meubelen en eettafels. Kijk in alle rust zelf rond of ga met ons op zoek naar het perfecte meubelstuk.

 

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pine Design, de woonwinkel van Drenthe!