Woonstijl: natural harmony

Natural Harmony

In deze stijl speelt de bank Hampton van Dyyk een centrale en opvallende rol. De Hampton ademt van nature een onweerstaanbare zachtheid uit, waardoor het de ideale keuze is voor wie op zoek is naar de ultieme loungesfeer.

Wat de Hampton zo bijzonder maakt, is niet alleen het comfort dat het biedt, maar ook de aandacht voor detail in het ontwerp. Deze bank is bekleed met de prachtige stof Juke Taupe, die niet alleen een warme uitstraling geeft, maar ook zorgt voor een gevoel van verfijning en stijl. De subtiele textuur en kleur van de bekleding passen naadloos bij de Natural Harmony-stijl, waarbij de nadruk ligt op natuurlijke en warme elementen.

Om de look van de bank compleet te maken, zijn er prachtige kussens van Claudi toegevoegd. Deze kussens voegen niet alleen comfort toe, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling van de ruimte. Ze combineren moeiteloos met de bank en voegen een vleugje luxe toe aan de Natural Harmony-stijl.

Onder de voeten van de Hampton bank ligt het hoogpolige vloerkleed Landro Mix van Room108, dat het totaalplaatje vervolmaakt. Dit kleed draagt bij aan de warmte en gezelligheid van de ruimte, en zorgt ervoor dat de ruimte een geheel vormt waarin je heerlijk kunt ontspannen.

Last but not least is aan de muur een prachtig kunstwerk van Cobra Art te bewonderen. Dit kunstwerk, dat zorgvuldig is uitgekozen om de hele stijl te completeren, voegt een artistiek element toe aan de ruimte en trekt de aandacht op een positieve manier.

Natural Harmony is niet zomaar een woonstijl; het is een levenswijze waarin comfort, warmte en de harmonie tussen natuurlijke elementen en kunstzinnige accenten samenkomen.

Woonstijl: Organisch zacht

Organisch zacht Organisch Zacht is een stijl die organische vormen en zachte texturen omarmt. In deze stijl staat de maatwerk tafel Stilo van Dopmeijer centraal….

Lees meer

Woonstijl: Naturally

Naturally Naturally is een woonstijl die draait om het omarmen van de natuurlijke wereld en het brengen van rust en schoonheid in je interieur. Het…

Lees meer

Woonstijl: Retro Revival

Retro Revival Retro Revival is een woonstijl die een eerbetoon brengt aan de flair en de charme van vervlogen tijden, en de schitterende fauteuil Reina…

Lees meer