Woonwinkel Drenthe

 

Dyyk is een optelsom van jarenlange ervaring, creativiteit, passie voor design en ergens ook een beetje eigenwijsheid. Bij Dyyk zijn er geen ontwerpers, maar creators. Er wordt met de meubelen vormgegeven aan hun visie op wonen.

 

De collectie

De collecties van Dyyk zijn afwisselend en hebben een uniek modern design. Er wordt zorgvuldig gekeken naar de verschillende stoffen, materialen en frames. Daarnaast is het ook mogelijk om de verschillende ontwerpen van Dyyk te customizen naar je eigen stijl en smaak. Bij Pine Design hebben we een ruim aanbod van de Dyyk collectie:

  • Banken
  • Fauteuils
  • Eettafel
  • Salontafel
  • Stoelen

 

Dyyk bij Pine Design

Bij ons in de showroom, waar 2.000m² aan wooninspiratie te vinden is, hebben we verschillende topmerken. Dit hebben we opgedeeld in verschillende woonstijlen, waaronder de meubelen van Dyyk. In onze showroom hebben we verschillende Dyyk meubelen staan, waaronder banken, eetkamerstoelen en tafels. Kijk in alle rust zelf rond, of ga met een van ons op zoek naar bijvoorbeeld die perfecte bank of eettafel. Wil je voorbereid op pad? Lees dan onze blog, waarin wij je vier tips geven over het kiezen van de perfecte bank.

Ontdek ons huidige aanbod aan Dyyk:

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!