Is het tijd voor een nieuw interieur? Heb je een nieuwe woning gekocht? Is de oude versleten? Of heb je helemaal geen reden maar wil je het gewoon: een nieuwe bank. Superleuk natuurlijk, maar hoe kies je de juiste? Er is zoveel keuze in kleuren, materialen en stijlen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je op weg en vertellen je waar je op moet letten. Zo wordt het net iets makkelijker en hoef jij alleen nog maar de mooiste variant te kiezen.

Bekijk hoeveel ruimte je beschikbaar hebt thuis voor een bank
Voordat je op zoek gaat naar een bank is het van groot belang dat je de grootte (ongeveer) bepaald. Het klinkt logisch: een grote bank past in een ruime woonkamer. Heb je een kleine, gezellige woonkamer, dan kan je beter voor een kleinere bank kiezen. Ondanks dat een grote bank om in weg te kruipen heel aantrekkelijk is.

De vorm van de bank.
De beste vorm hangt af van je woonkamer, de rest van het interieur, maar ook van je leefstijl. Hou je ervan om met het hele gezin op de bank te hangen en films te kijken? Dan is een grote hoekbank geschikt. Maar misschien past een 2- of 3-zits bank met een lekkere leesstoel beter bij jou en je partner.

Comfort
Zit comfort is heel persoonlijk. Vind je het belangrijk om Arbo-verantwoord te zitten, of ben je een echte bankhanger? Bepaal wat je belangrijk vindt: stevig of zacht. Daardoor wordt de keuze als een stuk makkelijker.

Ga je voor stof of voor leer: welk materiaal moet je kiezen
Vind je een ruige, stoere bank van leer mooi of ga je voor chique en is een fluwelen bank meer wat je zoekt? Ook handig om naar de praktische kant te kijken: heb je kids? Of huisdieren? Of een slordige partner? Dan is het handig om een stof te kiezen die je makkelijk kunt schoonmaken.

 

Kom je er toch niet helemaal uit? Wij helpen je graag! Kom bij ons langs, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Veilig winkelen bij Pine Design

Wij volgen het laatste nieuws rondom het Coronavirus op de voet. Mensen zijn voorzichter en meer op hun hoede, wat een hele goede ontwikkeling is. Maar je kunt onze winkel nog steeds op een veilige manier bezoeken. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en nemen voorzorgsmaatregelen.

Bij een bezoek aan onze winkel…

·       Staat hygiëne voorop
·       Is er geen direct contact tussen medewerkers en klanten 
·       Geven we advies op gepaste afstand.
·       Is er altijd sprake van genoeg ruimte met
        een winkeloppervlakte van 2000m2.

Alvast wat inspiratie op doen?
Neem een kijkje in de webshop of op onze sociale media. 

Wij staan voor je klaar!
Weliswaar geen begroeting met een hand, maar met een lach.