Spring Touch up – eindelijk voorjaar!

De zon begint vaker te schijnen en het is steeds langer licht. Heerlijk! Het voorjaar is weer in zicht. De lente is dé perfecte tijd om je huis weer te voorzien van een mini make-over en een lekkere opfrisbeurt. Want juist in deze tijd is het fijn om je huis wat extra liefde en aandacht te geven.

Begint het bij jou ook al te kriebelen? Wij geven je 3 tips om je huis op te frissen. Weg met de winterse kleuren en materialen, tijd voor een lente touch up!

Vervang je sierkussens
Kussens zijn ideaal om je interieur tijdelijk een andere look te geven. Zowel bij de overgang van seizoenen als bij nieuwe trends, kun je met een relatief klein budget toch een heel andere look creëren. Vervang je winterse kussenhoezen door nieuwe, kleurrijke exemplaren. Wij zijn fan van de kussens van Claudi. Een uniek merk van Nederlandse bodem. Bijzondere bloemenprints en mooie voorjaarskleuren. Perfect voor de tijd van het jaar!

Aan de slag met je accessoires
Ga aan de slag met je accessoires. Kijk bijvoorbeeld eens goed naar de inrichting van je (open) kasten en planken. Breng de accessoires die niet meer passen bij je lente sfeer naar de opslag of maak er iemand anders blij mee! Haal kleurrijke bloemen in huis. Geef vazen, schalen, fotolijsten, potjes, en planten een andere plek in huis. Kleine moeite, groot plezier.

Ben je op zoek naar nieuwe accessoires? Het merk DutZ heeft vazen, schalen, windlichten en nog veel meer leuke accessoires van handgeblazen glas. Een super leuk en kleurrijk merk. Met de producten van DutZ is jouw huis in een handomdraai klaar voor de lente! Feitje: DutZ staat voor: Durf Uitgesproken Te Zijn, hoe leuk is dat?

Groen, groener, groenst
Groen toevoegen aan je interieur heeft alleen maar voordelen. Je haalt letterlijk de natuur in huis! Planten in huis zorgen ook voor gezelligheid, rust en voor meer zuurstof in de lucht! Veel groen in huis is een echte trend dit voorjaar. Heb je een lege hoek in je woonkamer? Zet er dan een grote plant neer. Een echte eye-catcher. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere planten bij elkaar te zetten of ze op een speelse manier op te hangen!

Basic chique

In deze zithoek kom je helemaal tot rust. Zachte stoffen en eenvoudige vormen zijn de basis. Maar als je eenmaal lekker zit op bank Annabelle…

Lees meer

Glamour met karakter

Wow, zie jij jezelf al zitten in dit gave hoekje? Het draaibare fauteuil Jazz van Cartel Living heeft een velours ruitpatroon, dat extra opvalt in…

Lees meer

Zacht & speels

Ervaar het thuisgevoel in deze warme living. Dineren met Charles is op en top genieten. Dit is een pronkstuk in elke eetkamer. De tafel heeft…

Lees meer