De zon begint vaker te schijnen en het is steeds langer licht. Heerlijk! Het voorjaar is weer in zicht. De lente is dé perfecte tijd om je huis weer te voorzien van een mini make-over en een lekkere opfrisbeurt. Want juist in deze tijd is het fijn om je huis wat extra liefde en aandacht te geven.

Begint het bij jou ook al te kriebelen? Wij geven je 3 tips om je huis op te frissen. Weg met de winterse kleuren en materialen, tijd voor een lente touch up!

Vervang je sierkussens
Kussens zijn ideaal om je interieur tijdelijk een andere look te geven. Zowel bij de overgang van seizoenen als bij nieuwe trends, kun je met een relatief klein budget toch een heel andere look creëren. Vervang je winterse kussenhoezen door nieuwe, kleurrijke exemplaren. Wij zijn fan van de kussens van Claudi. Een uniek merk van Nederlandse bodem. Bijzondere bloemenprints en mooie voorjaarskleuren. Perfect voor de tijd van het jaar!

Aan de slag met je accessoires
Ga aan de slag met je accessoires. Kijk bijvoorbeeld eens goed naar de inrichting van je (open) kasten en planken. Breng de accessoires die niet meer passen bij je lente sfeer naar de opslag of maak er iemand anders blij mee! Haal kleurrijke bloemen in huis. Geef vazen, schalen, fotolijsten, potjes, en planten een andere plek in huis. Kleine moeite, groot plezier.

Ben je op zoek naar nieuwe accessoires? Het merk DutZ heeft vazen, schalen, windlichten en nog veel meer leuke accessoires van handgeblazen glas. Een super leuk en kleurrijk merk. Met de producten van DutZ is jouw huis in een handomdraai klaar voor de lente! Feitje: DutZ staat voor: Durf Uitgesproken Te Zijn, hoe leuk is dat?

Groen, groener, groenst
Groen toevoegen aan je interieur heeft alleen maar voordelen. Je haalt letterlijk de natuur in huis! Planten in huis zorgen ook voor gezelligheid, rust en voor meer zuurstof in de lucht! Veel groen in huis is een echte trend dit voorjaar. Heb je een lege hoek in je woonkamer? Zet er dan een grote plant neer. Een echte eye-catcher. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere planten bij elkaar te zetten of ze op een speelse manier op te hangen!

Veilig winkelen bij Pine Design

Wij volgen het laatste nieuws rondom het Coronavirus op de voet. Mensen zijn voorzichter en meer op hun hoede, wat een hele goede ontwikkeling is. Maar je kunt onze winkel nog steeds op een veilige manier bezoeken. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en nemen voorzorgsmaatregelen.

Bij een bezoek aan onze winkel…

·       Staat hygiëne voorop
·       Is er geen direct contact tussen medewerkers en klanten 
·       Geven we advies op gepaste afstand.
·       Is er altijd sprake van genoeg ruimte met
        een winkeloppervlakte van 2000m2.

Alvast wat inspiratie op doen?
Neem een kijkje in de webshop of op onze sociale media. 

Wij staan voor je klaar!
Weliswaar geen begroeting met een hand, maar met een lach.