De dagen worden korter, het wordt kouder en het weer wordt er ook niet mooier op. Het is echt najaar, met van die echte grijze herfstdagen. Je kent het gevoel vast wel. Met je regenjas aan en de capuchon over je hoofd fiets je naar huis door de regen. De harde wind blaast gevallen bladeren van de grond en je handen zijn rood van de kou. Wat is het dan fijn om lekker thuis te komen!

Een warme kop chocomel aan de eettafel of lekker onderuit op de bank, onder een warm kleedje en met een kop thee in je hand. Het najaar is niet voor niks de periode dat we weer meer naar binnen gaan, op zoek naar de warmte en geborgenheid van ons huis. Of beter gezegd, ons thuis. Je huis is jouw plek, jouw plek waar je je thuis voelt.

Daarom is het tijd voor gezelligheid in huis. Bijvoorbeeld met nieuwe verlichting. Heb je daar al eens over nagedacht? Door te spelen met verlichting kun je soms verrassend leuk voor sfeer zorgen. We hebben een grote collectie vloerlampen, tafellampen, hang- en wandlampen. Van modern tot industrieel. Bijvoorbeeld van It’s about Romi, Zthal, Masterlight, BePureHome en Zuiver. Tegenwoordig is een lamp echt iets wat gezien mag worden.

Je kunt met licht en verlichting echt heel veel kanten op. Heb je daarbij inspiratie of creativiteit nodig? Kom eens bij ons langs, we denken graag met je mee!

Natuurlijk kun je ook op andere manieren voor een warme en gezellige sfeer zorgen. Wat je ook kiest; kies voor warme tinten. Bijvoorbeeld met sierkussens op je bank (die zijn het hele jaar leuk) of een lekkere plaid. Een schapenvelletje ziet er gezellig uit en is ook lekker warm om onder weg te kruipen.

Met woonaccessoires als kaarsen en waxinelichtjes maak je je huis helemaal af en gezellig voor de donkere dagen. Dan is het helemaal niet zo erg om door de regen te fietsen, want je weet wat je doel is. Heerlijk thuiskomen in een warm en gezellig huis!

Veilig winkelen bij Pine Design

Wij volgen het laatste nieuws rondom het Coronavirus op de voet. Mensen zijn voorzichter en meer op hun hoede, wat een hele goede ontwikkeling is. Maar je kunt onze winkel nog steeds op een veilige manier bezoeken. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en nemen voorzorgsmaatregelen.

Bij een bezoek aan onze winkel…

·       Staat hygiëne voorop
·       Is er geen direct contact tussen medewerkers en klanten 
·       Geven we advies op gepaste afstand.
·       Is er altijd sprake van genoeg ruimte met
        een winkeloppervlakte van 2000m2.

Alvast wat inspiratie op doen?
Neem een kijkje in de webshop of op onze sociale media. 

Wij staan voor je klaar!
Weliswaar geen begroeting met een hand, maar met een lach.