Woonstijl: Naturally

Naturally

Naturally is een woonstijl die draait om het omarmen van de natuurlijke wereld en het brengen van rust en schoonheid in je interieur. Het middelpunt van deze stijl is ongetwijfeld de betoverende vlinder fauteuil Melle van Dyyk, bekleed met de elegante stof Comeback. Deze fauteuil is niet zomaar een zitmeubel, maar een kunstwerk op zich. De organische vorm en het subtiele kleurenpalet van de stof harmoniëren naadloos met de natuurlijke uitstraling van de woonstijl Naturally.

Om de Melle fauteuil nog uitnodigender te maken, is deze afgestyled met een prachtig kussen van Claudi, voorzien van een mooie print. Dit kussen voegt een vleugje persoonlijkheid en textuur toe aan de fauteuil en creëert een warme en gastvrije sfeer in de ruimte.

Wanddecoratie speelt ook een belangrijke rol in Naturally. Twee schitterende schilderijen van Must Living sieren de muren en dragen bij aan de algehele uitstraling van rust en sereniteit.

Het hangende tv dressoir Straight is een meesterwerk van maatwerk van ons eigen merk Hof & Hof. Dit dressoir past naadloos in de stijl Naturally en biedt niet alleen functionele opbergruimte, maar ook een strak en minimalistisch design dat de ruimte ruimtelijker doet aanvoelen.

Ten slotte zijn de unieke mondgeblazen vazen van het merk Dutz de kers op de taart in deze woonstijl.

Woonstijl: Classic Elegance

Classic Elegance De woonstijl Classic Elegance, met de kast ‘Puur’ van Vermeer Meubelen in de prachtige kleur Luxury Brown, straalt tijdloze schoonheid uit. De kast,…

Lees meer

Woonstijl: Eigentijds

Eigentijds In deze woonstijl wordt de prachtige bank ‘Matisse’ van Cartel Living het stralende middelpunt. De bank is bekleed met de stof ‘Toscane’ en combineert…

Lees meer