Woonwinkel Drenthe

 

Meubels in huis halen die duurzaam zijn? Dan is het merk DTP Interiors wat voor jou. De meubels van DTP Interiors worden in Azië met de hand gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele technieken. Dit doen zij al sinds 1995. De meubels zijn op een eerlijke manier gemaakt van hergebruikte en natuurlijke materialen. Dit zorgt ervoor dat elk product van DTP Interiors uniek is en karakter uitstraalt. Benieuwd naar DTP Interiors? Neem dan zeker een kijkje in het assortiment dat we bij Pine Design hebben.

 

De collectie

De collectie van DTP Interiors is te herkennen aan het terugkerende gebruik van teak hout, gecombineerd met metalen elementen. De meubels zijn strak en tijdloos vormgegeven, waardoor het een goede basis vormt voor je interieur. Hierdoor zal je niet snel uitgekeken zijn op de meubels van DTP Interiors. Maak het interieur af met verschillende accessoires. De collectie van DTP Interiors bestaat uit:

  • Tafels
  • Kasten
  • Stoelen
  • Dressoirs
  • Salontafels
  • Tv dressoirs

 

DTP Interiors bij Pine Design

In onze showroom in Zuidlaren hebben we ruim 2.000m² aan wooninspiratie, waar je onder andere terecht kunt voor DTP Interiors. Dus ben je op zoek naar inrichting voor een stoer en warm huis? Dan ben je bij Pine Design aan het juiste adres. Kijk rustig rond en laat je inspireren door het aanbod. Bij vragen staat ons team altijd voor je klaar.

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!