Woonwinkel Drenthe

 

Teakhouten meubels zijn al jaren populair. Het hout is afkomstig van de Tectona Grandis, een boom die voornamelijk in Zuidoost-Azië groeit. Tegenwoordig wordt de teakboom ook in andere delen van de wereld geplant, waardoor het hout in verschillende kleuren en hardheid voorkomt. Over het algemeen is teakhout een robuuste en stevige houtsoort, perfect voor het maken van meubelen. Bij Pine Design Wonen hebben we verschillende meubels gemaakt van teakhout.

 

Waarom teakhouten meubels?

Er zijn verschillende redenen waarom teakhouten meubels een goede keuze zijn voor in je interieur. Teakhout is tijdloos dus je zult er niet snel op uitgekeken zijn. Het sterke hout geeft een stoere toevoeging aan de industriële woonstijl, maar zal daarnaast ook goed passen in rustige en landelijke woonstijlen. Het is maar net hoe donker het hout is en voor welke woonaccessoires je kiest. Daarnaast weet je ook wanneer je teakhouten meubels kiest dat het jaren meegaat. Teakhout is van goede kwaliteit en een duurzaam materiaal dat niet zomaar kapot gaat.

Het onderhoud van teakhouten meubels

Om je teakhouten meubels mooi te houden hoef je vrij weinig te doen. Teakhout is een sterk materiaal waardoor de meubels wel tegen een stootje kunnen, het is niet zomaar beschadigd. Hierdoor houd je het hout schoon en voorkom je verkleuring van het hout.

Teakhouten meubels bij Pine Design

Nieuwsgierig geworden naar teakhouten meubels? Bij Pine Design vind je meer dan 2.000m² aan wooninspiratie. In onze showroom kun je terecht voor teakhouten tafels, kasten, tv-meubels en dressoirs. Kom gerust een kijkje nemen en laat je verrassen door de mogelijkheden van deze prachtige houtsoort. Ontvang je graag advies over onze meubelen en wat het meest geschikt is voor jouw interieur? Ons ervaren team staat voor je klaar om je te helpen met al je vragen! Zien we je bij Pine Design Zuidlaren?

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!