Woonstijl: Eigentijds

Eigentijds

In deze woonstijl wordt de prachtige bank ‘Matisse’ van Cartel Living het stralende middelpunt. De bank is bekleed met de stof ‘Toscane’ en combineert een verfijnde uitstraling met een heerlijk zitcomfort. De bank wordt vergezeld door de elegante salontafel set ‘Glory’ van hetzelfde merk, Cartel Living. De tafeltjes zijn strak en eigentijds dankzij hun Fenix-blad, dat niet alleen stijlvol oogt maar ook praktisch is, omdat het hittebestendig en krasvrij is. De organische vorm van de salontafels voegt een speels element toe aan de ruimte.

Onder de bank ligt het warme wollen vloerkleed ‘Loft’ van Room108, waardoor de hele ruimte een knusse sfeer krijgt. Achter de bank staat de op maat gemaakte kast ‘Troyes’ van Hof & Hof, ons eigen merk. Deze kast kan volledig op maat worden ontworpen, dus kom gerust langs om een 3D-tekening te laten maken.

De woonstijl wordt afgestyled met de mondgeblazen vazen van Dutz, de natuurlijke schilderijen van Must Living en de unieke sierkussens van Claudi. Het resultaat is een uitnodigende en stijlvolle inrichting waarin elk detail zorgvuldig is gekozen.

Woonstijl: Classic Elegance

Classic Elegance De woonstijl Classic Elegance, met de kast ‘Puur’ van Vermeer Meubelen in de prachtige kleur Luxury Brown, straalt tijdloze schoonheid uit. De kast,…

Lees meer

Woonstijl: Organisch zacht

Organisch zacht Organisch Zacht is een stijl die organische vormen en zachte texturen omarmt. In deze stijl staat de maatwerk tafel Stilo van Dopmeijer centraal….

Lees meer