Woonstijl: Stylishly Warm

Stylishly Warm

Stylishly Warm is een woonstijl die warmte en stijl moeiteloos combineert, en de prachtige tafel Float van Dyyk is hierbij het stralende middelpunt. Deze tafel heeft een grijs Fenix blad dat duurzaam en elegant is, rustend op een luchtig wit onderstel. Bovendien is de tafel ook verkrijgbaar met een houten blad, waardoor je kunt kiezen voor de uitstraling die het beste bij jouw smaak past.

Rondom de tafel staan de comfortabele stoelen Ted, ook van Dyyk, met een wit frame en een bekleding in een prachtige warme oranje tint. Deze stoelen zijn beschikbaar in diverse stoffen en kleuren, waardoor je de set volledig kunt aanpassen aan jouw voorkeur.

De ruime vitrinekast Seattle van New Routz voegt niet alleen opslagruimte toe, maar ook een vleugje terracotta kleur aan de woonstijl. Met zijn vier deuren biedt deze kast voldoende ruimte om je favoriete items tentoon te stellen.

Om de set compleet te maken, zijn er prachtige vazen van Dutz in warme tinten toegevoegd, die een extra laag van warmte en stijl aan de ruimte geven. Het schilderij van Must Living voegt kunstzinnigheid en visuele interesse toe aan de woonstijl Stylishly Warm.

Stylishly Warm is een uitnodigende stijl die je omhult in comfort en stijl, en de tafel Float van Dyyk staat centraal als een elegant en functioneel meesterwerk. Met zijn grijze Fenix blad, de warme oranje stoelen, en de prachtige terracotta vitrinekast, komt deze stijl tot leven. Het is een stijl die warmte en verfijning met elkaar verenigt en die een uitnodigende en elegante leefomgeving creëert.

Woonstijl basic chiq bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Basic chique

Eenvoudig maar toch chique In deze zithoek kom je helemaal tot rust. Zachte stoffen en eenvoudige vormen zijn de basis. Maar als je eenmaal lekker…

Lees meer

Woonstijl: Cosy

Cosy De woonstijl ‘Cosy’ belichaamt het ultieme comfort en knusheid. In deze gezellige setting prijkt de hoekbank ‘Rosalie’ van Room108, een bank met een onweerstaanbaar…

Lees meer