Woonstijl: Warm Comfort

Warm Comfort

Warm Comfort is een woonstijl die draait om knusheid en comfort, en de prachtige bank Annabelle van Room108 past perfect in deze setting. Deze bank is bekleed met de stof Mine Shell en straalt niet alleen gezelligheid uit door de losse zitkussens, maar biedt ook een heerlijk zitcomfort. Het is de ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Achtergrond speelt een belangrijke rol in Warm Comfort, en een unieke maatwerk kast van ons eigen merk Hof & Hof voegt persoonlijkheid en functionaliteit toe aan de ruimte. Deze kast kan volledig op maat worden gemaakt, dus aarzel niet om langs te komen en een 3D-tekening te laten maken om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

De ronde eettafel Dutch doorbreekt de ruimte en heeft een dik massief eiken blad, waardoor het een solide en gastvrije uitstraling heeft. Rondom de tafel staan de mooie eetkamerstoelen Finn van Room108, uitgevoerd in de stof Juke en voorzien van een draaibaar onderstel. Deze stoelen combineren stijl met functionaliteit en maken de eetruimte extra uitnodigend.

De lampen van het merk Ztahl vormen de finishing touch. Met hun unieke design en de beschikbaarheid in diverse kleuren voegen ze een eigentijdse uitstraling en sfeervolle verlichting toe aan de Warm Comfort-stijl.

Warm Comfort is meer dan een inrichting; het is een gevoel van thuis en geborgenheid. De bank Annabelle, de maatwerk kast, de massieve eiken tafel en de stijlvolle stoelen creëren een omgeving waarin comfort en warmte hand in hand gaan. Het is een woonstijl die uitnodigt tot gezelligheid en ontspanning, en waarbij elk element zorgvuldig is gekozen om een gevoel van thuis te creëren.

 

Woonstijl: Stylishly Warm

Stylishly Warm Stylishly Warm is een woonstijl die warmte en stijl moeiteloos combineert, en de prachtige tafel Float van Dyyk is hierbij het stralende middelpunt….

Lees meer

Woonstijl: Retro Revival

Retro Revival Retro Revival is een woonstijl die een eerbetoon brengt aan de flair en de charme van vervlogen tijden, en de schitterende fauteuil Reina…

Lees meer
Woonstijl make it pop bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Make it pop

Make it pop! De woonstijl is geïnspireerd op de gelijknamige kunststroming die opkwam in de jaren ‘50. Waar het kleurenpalet in de kunststroming helder, levendig…

Lees meer