Woonstijl: Cosy

Cosy

De woonstijl ‘Cosy’ belichaamt het ultieme comfort en knusheid. In deze gezellige setting prijkt de hoekbank ‘Rosalie’ van Room108, een bank met een onweerstaanbaar zitcomfort. Deze uitvoering beschikt over een extra lange longchair, ideaal om heerlijk te loungen. De bank is bekleed met een prachtige velvet stof in de warme kleur ‘Linen’, en hij is verkrijgbaar in diverse stoffen en afmetingen.

Het vloerkleed ‘Landro,’ ook van Room108, voegt een vleugje luxe toe met zijn hoogpolige textuur en mooie naturel tint. De kussens van Claudi, gehuld in frisse blauwtinten, maken deze setting helemaal af, en geven het geheel een chique uitstraling.

Om het plaatje compleet te maken, zijn de salontafels ‘Bente’ van Vermeer Meubelen toegevoegd, vervaardigd van massief hout. Samen creëren deze elementen een warme, uitnodigende sfeer in de ‘Cosy’ woonstijl, waar comfort en stijl hand in hand gaan.

Woonstijl romantisch bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Romantisch

Romantisch wonen Romantisch interieur is een stijl die is gebaseerd op het idee van romantiek en erotiek. Het is een stijl die een zachte, warme…

Lees meer

Woonstijl: Organisch zacht

Organisch zacht Organisch Zacht is een stijl die organische vormen en zachte texturen omarmt. In deze stijl staat de maatwerk tafel Stilo van Dopmeijer centraal….

Lees meer
Woonstijl basic chiq bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Basic chique

Eenvoudig maar toch chique In deze zithoek kom je helemaal tot rust. Zachte stoffen en eenvoudige vormen zijn de basis. Maar als je eenmaal lekker…

Lees meer