Woonstijl: Cosy

Cosy

De woonstijl ‘Cosy’ belichaamt het ultieme comfort en knusheid. In deze gezellige setting prijkt de hoekbank ‘Rosalie’ van Room108, een bank met een onweerstaanbaar zitcomfort. Deze uitvoering beschikt over een extra lange longchair, ideaal om heerlijk te loungen. De bank is bekleed met een prachtige velvet stof in de warme kleur ‘Linen’, en hij is verkrijgbaar in diverse stoffen en afmetingen.

Het vloerkleed ‘Landro,’ ook van Room108, voegt een vleugje luxe toe met zijn hoogpolige textuur en mooie naturel tint. De kussens van Claudi, gehuld in frisse blauwtinten, maken deze setting helemaal af, en geven het geheel een chique uitstraling.

Om het plaatje compleet te maken, zijn de salontafels ‘Bente’ van Vermeer Meubelen toegevoegd, vervaardigd van massief hout. Samen creëren deze elementen een warme, uitnodigende sfeer in de ‘Cosy’ woonstijl, waar comfort en stijl hand in hand gaan.

Woonstijl: Eigentijds

Eigentijds In deze woonstijl wordt de prachtige bank ‘Matisse’ van Cartel Living het stralende middelpunt. De bank is bekleed met de stof ‘Toscane’ en combineert…

Lees meer

Woonstijl: Cosy

Cosy De woonstijl ‘Cosy’ belichaamt het ultieme comfort en knusheid. In deze gezellige setting prijkt de hoekbank ‘Rosalie’ van Room108, een bank met een onweerstaanbaar…

Lees meer