Woonstijl: Stijlvol rustiek

Stijlvol en rustiek

Heerlijk tafelen met familie of vrienden, daar is deze eethoek bij uitstek geschikt voor. De eiken eettafel van Black Label heeft een mooie look, waar jouw servies prachtig op uit komt. Neem plaats op de comfortabele, draaiende kuipstoelen van Bree’s New World, die helemaal naar wens te personaliseren zijn. Met of zonder armleuning, (kunst)lederen bekleding of juist stof en zelfs de kleur van het metalen onderstel. De bijzondere lamp boven de tafel is van Ztahl en bestaat uit vijf lichtpunten. Het metalen frame van de lamp is zelfs verstelbaar, zodat je het helemaal naar jouw wens kunt maken. Op de tafel staan mooie accessoires van Dutz. Je mooiste servies, bijzondere souvenirs of favoriete boeken stel je tentoon in de stijlvolle kast van Vermeer. De stalen deuren kunnen tegen een stootje en op de legplanken eronder geven extra opbergruimte. En heb je het bijzondere schilderij al gespot? Het kunstwerk is een uniek exemplaar van Cobra Art. Een schilderij die zeker de aandacht trekt!

Woonstijl stijlvol rustiek tafel
Woonstijl stijlvol rustiek bij Pine Design Wonen
Woonstijl Chill en Relaxt bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Chill & Relaxt

Chill en relaxt wonen Ervaar het ultieme thuisgevoel in deze bank Annabelle triple lazy van Room108. Met natuurlijke kleuren en zachte stoffen creëer je een…

Lees meer

Woonstijl: Stylishly Warm

Stylishly Warm Stylishly Warm is een woonstijl die warmte en stijl moeiteloos combineert, en de prachtige tafel Float van Dyyk is hierbij het stralende middelpunt….

Lees meer