Verlichting belichten

Verlichting belichten

De perfecte inrichting sluit aan bij jouw persoonlijke stijl. Het is immers de bedoeling dat het voelt als een thuis. Vanaf het moment dat je gaat denken over het inrichten van de woonkamer of een andere ruimte, ben je bezig met bedenken welke meubels, accessoires en kleuren je kunt combineren voor de meest passende stijl. Verlichting is in dit proces vaak een onderbelicht onderdeel. Vanaf het moment dat de dagen korter worden, gaat het licht eerder en vaker aan. Een mooi moment dus om na te denken over het belichten van jouw inrichting.

Belichten van jouw inrichting

Kiezen voor de juiste belichting in huis kan je interieur net dat beetje extra geven. Door te kiezen voor belichting op de juiste plekken, laat je kleuren beter uitkomen, vallen schaduwen op de juiste plekken en zet je bepaalde elementen in je interieur in de spotlight. Speel zelf met je belichting om te ontdekken wat voor jouw interieur het beste werkt.

De lampen zelf

Net zo belangrijk als een goed plan, zijn de lampen zelf. Door te kiezen voor andere lampen, kan jouw inrichting al een compleet nieuwe uitstraling krijgen. We denken daarom graag met je mee bij het vinden van de juiste lampen. Tijdens de donkere dagen in het najaar hebben we weer een wisselend aanbod van hang-, wand- en vloerlampen van uiteenlopende merken. De strakke en eigenzinnige lampen van Ztahl passen zowel in een moderne, industriële en landelijke woonstijl. De verlichting uit het aanbod van Dbodi, past juist goed bij een warm en natuurlijk interieur.

Eyecatcher

Naast licht brengen lampen sfeer en warmte in huis. Verlichting kan ook een eyecatcher zijn in het interieur. Zo zijn de lampen van Seletti geschikt om de inrichting op een passende wijze te belichten. Spelen met verlichting doe je ook door te kiezen voor een bepaalde warmte in het licht zelf. Door te werken met dimmers kun je op elk moment van de dag jouw huis en jouw woonstijl aanpassen op jouw stemming. De lichtbronnen uit het assortiment van Calex zijn daarvoor ideaal.

Blog verlichting belichten

Jouw huis moet een verlengstuk zijn van jouw
smaak en gevoel

Ben je op zoek naar de ideale manier om dit met verlichting te realiseren? Dan helpen we je daar graag bij in onze winkel.

Woonstijl romantisch bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Romantisch

Romantisch wonen Romantisch interieur is een stijl die is gebaseerd op het idee van romantiek en erotiek. Het is een stijl die een zachte, warme…

Lees meer