Vivalife-stoffen mobitec: Duurzaam, slijtvast en kleurrijk.

Wonen met Vivalife-stoffen 

Stoelen koop je om te gebruiken, niet om naar te kijken. Met die gedachte zijn de stoffen van Vivalife ontwikkeld. Het materiaal zorgt ervoor dat je zonder zorgen vlekken kunt maken. Vivalife-stoffen zijn namelijk eenvoudig schoon te maken en erg comfortabel. Prettig met kleine kinderen of als je een feestje geeft. Het belangrijkste? Het materiaal is duurzaam en gemaakt van gerecyclede vezels!

Vlekken? Geen probleem!

De kwaliteit van Vivalife-stoffen merk je direct door het gemak waarmee je het kunt schoonmaken. Een koffievlek of vlekken gemaakt door jouw kinderen? Die verwijder eenvoudig met een vochtige doek. Hardnekkige vlekken zijn ook geen probleem en kunnen goed worden verwijderd.

Vriendelijk voor iedereen

In zekere zin zijn de stoffen vriendelijk voor iedereen. Het materiaal is erg zacht en comfortabel. Met kleine kinderen in huis zit een ongelukje in een klein hoekje. Schoonmaken is daarom zeer eenvoudig en het materiaal bevat geen chemische of schadelijke stoffen.

Met de meubels van Mobitec

Maak je kennis met de stoffen van Vivalife. Zo zijn de stoelen van Mobitec uit de ‘Lena’ serie een uitstekende toevoeging rondom jouw eettafel en met de ‘Mood’ stoelen kun je ook alle kanten op. Je zet ze neer aan de eettafel, in jouw thuiskantoor, de woonkamer of een andere ruimte.

Heb je een bar in de keuken? Dan kies je voor de barkrukken van Mobitec met Vivalife-stoffen. Genoeg mogelijkheden dus om op een duurzame manier te kiezen voor stijlvolle en goed te onderhouden stoffen. Kom naar de winkel en ontdek zelf de stoffen van Vivalife en de stoelen van Mobitec!

Duurzaam tot in de puntjes

Vivalife-stoffen hebben een lange levensduur en zijn gemaakt van volledig gerecyclede vezels die, in de toekomst, weer gerecycled kunnen worden. Daarnaast worden de stoffen geproduceerd zonder water, terwijl voor andere synthetische stoffen tot wel 85 liter water per 10 meter stof wordt verbruikt.

Woonstijl comfy luxe bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Comfy luxe

Luxueus, maar toch comfortabel Comfy luxe is een stijl van wonen die een sfeer creëert die zowel comfortabel als luxueus is. De belangrijkste factor in…

Lees meer
Woonstijl romantisch bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Romantisch

Romantisch wonen Romantisch interieur is een stijl die is gebaseerd op het idee van romantiek en erotiek. Het is een stijl die een zachte, warme…

Lees meer