Woonwinkel Zuidlaren

Pine Design Wonen is een sfeervolle woonwinkel in Zuidlaren, vlak onder de stad Groningen, in één van de mooiste regio’s van Drenthe. Wij zijn een familiebedrijf met persoonlijke aandacht voor onze klanten. Wij denken met u mee over een passende oplossing voor uw huis en we kunnen u ook voorzien van interieuradvies. Wij zijn officieel dealer van bekende merken zoals Bodilson, Fatboy, Bodhi en vele andere merken en voor ons op maat gemaakte meubelen.

Onze woonwinkel is ruim van opzet en je vindt er meubels in diverse stijlen en van verschillende materialen. Voor elk wat wils! We hebben veel meubelen van natuurlijke materialen zoals hout en leder, maar ook designmeubelen en meubelen met een strakke, moderne uitstraling. Veel meubels zoals banken, kasten en eettafels zijn op maat leverbaar. Ook voor sfeerartikelen, woonaccessoires en kleinere meubels zoals bijzettafels en hockers bent u bij ons aan het goede adres.

Kom eens in onze winkel in Zuidlaren of shop online in onze webshop.

De koffie staat klaar, graag tot ziens!

Openingstijden

Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 21.00
Zaterdag 10.00 – 17.00

Adres woonwinkel

Pine Design Wonen
Verlengde Stationsweg 8-10
9471 PL Zuidlaren

T 050 314 52 79
E info@pinedesign.nl

Veilig winkelen bij Pine Design

Helaas zijn we genoodzaakt de winkel tijdelijk te sluiten. De deuren zijn in ieder geval gesloten t/m 19 januari. Tot die tijd zitten we niet stil. We blijven bestellingen die gedaan zijn bezorgen.

Maar dat is het niet het enige. We gaan ervoor zorgen dat we jou voorzien van de mooiste items en blijven je volop inspireren. Houd onze social media goed in de gaten. 

Wij staan voor je klaar!