Woonstijl: Timeless

Timeless

Is een woonstijl die de schoonheid van tijdloos design en klassieke elegantie omarmt, en de prachtige fauteuil Lima van He Design is het stralende middelpunt in deze setting. Deze draaifauteuil heeft een uniek ontwerp en biedt een fantastisch zitcomfort. Bovendien is de fauteuil verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten, waardoor je de stijl kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaak.

Verlichting speelt een belangrijke rol in de sfeer van Timeless. De vloerlamp Pisa van ETH heeft een warme terracotta kleur, waardoor de lamp veel warmte en sfeer toevoegt aan de ruimte. Het licht van deze lamp straalt een aangename gloed uit.

Een bijzonder element in deze stijl is de mondgeblazen vaas van Dutz, die meerdere functies vervult. In deze afbeelding wordt hij als een prachtige vaas gebruikt, maar wanneer je hem omdraait, dient hij als een glazen salontafel. Dit veelzijdige stuk voegt een vleugje kunstzinnigheid en functionaliteit toe aan de woonruimte.

Timeless is meer dan een stijl; het is een eerbetoon aan de elegantie en duurzaamheid van tijdloze ontwerpen. De fauteuil Lima van He Design, de warme vloerlamp Pisa en de veelzijdige vaas van Dutz creëren samen een omgeving van tijdloze schoonheid en verfijning. Het is een woonstijl die uitnodigt tot rust en bezinning, en waarbij elk element met zorg is gekozen om een gevoel van tijdloze klasse en stijl te bewerkstelligen.

Woonstijl Chill en Relaxt bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Chill & Relaxt

Chill en relaxt wonen Ervaar het ultieme thuisgevoel in deze bank Annabelle triple lazy van Room108. Met natuurlijke kleuren en zachte stoffen creëer je een…

Lees meer