Woonwinkel Drenthe

 

Bij Mobitec hebben ze een passie: hoogkwalitatieve meubelen maken, met specialiteit voor personaliseerbare meubelen. Mobitec komt oorspronkelijk uit België, maar in veel Nederlandse huiskamers zijn deze kwaliteitsmeubelen te vinden. Benieuwd naar ons assortiment? Bij Pine Design hebben we een ruim aanbod aan Mobitec meubelen. 

 

De collectie

De designers van Mobitec bedenken ieder jaar nieuwe collecties, elke collectie is te personaliseren. Met een bijbehorende waaier is goed te zien hoe je het desbetreffende meubelstuk kunt aanpassen. Zo kan je zelf kiezen welke poten je wilt, met of zonder armleuningen of kiezen voor verlengstukken aan tafels. Daarnaast kan je ook kiezen voor verschillende stoffen, waaronder Vivalife-stoffen. Binnen onze collectie van Mobitec hebben wij:

  • Stoelen
  • Tafels
  • Fauteuils
  • Barkrukken
  • Eetkamerbanken

 

Mobitec eettafels

Tegenwoordig is een eettafel niet meer alleen een meubelstuk. Vaak is het een centraal element in de leefruimte. Mobitec heeft de tafels zo ontworpen dat ze voor iedereen prettig in gebruik zijn. Ook kunnen de tafels van Mobitec volledig gepersonaliseerd worden, zo zit er altijd een tafel tussen die bij jouw interieur past. Kies jij voor de ronde eettafel Eclipse met slank silhouette of toch eettafel Dolmen of Blossom voor een interessante twist?

Mobitec eetkamerstoelen

Comfort staat hoog in het vaandel bij Mobitec, maar daarnaast hebben de eetkamerstoelen van Mobitec ook een prachtig design. Kijk maar eens naar de volgende series aan eetkamerstoelen: Saga, Toro en Moods. Allemaal beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je deze perfect kunt laten aansluiten bij jouw persoonlijke smaak. Ga je bijvoorbeeld voor leer of stof? Kies je voor statische poten of eetkamerstoelen met een draaimechanisme? In alle gevallen wordt er altijd gekozen voor de sterkste en duurzaamste kwaliteitsmaterialen.

Mobitec barkrukken

Tegenwoordig is het bijna niet weg te denken: een kookeiland of barretje in de keuken. Daar horen natuurlijk barkrukken bij. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor barkruk Pamp met hoge rugleuning of hetzelfde model maar dan met een lage rugleuning. Mobitec heeft een ruim assortiment aan barkrukken, in veel verschillende stijlen en hoogtes. Kleurrijk of bescheiden, met metalen of houten poten, alles is mogelijk bij de barkrukken van Mobitec.

Ontdek ons huidige aanbod aan Mobitec:

Mobitec bij Pine Design

Bij Pine Design is ruim 2.000m² aan wooninspiratie te vinden. Dit is opgedeeld in verschillende woonstijlen met diverse merken, waaronder Mobitec. In onze showroom zijn verschillende meubelen van Mobitec te bekijken en te testen. Je kunt hier in alle rust zelf rondkijken of met hulp van een van onze medewerkers op zoek gaan naar het perfecte meubel.

Tot ziens in Zuidlaren!

Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs in onze showroom in Zuidlaren, waar wij klaarstaan om je verder te helpen. Via de routebeschrijving rij je met gemak naar onze showroom toe. Graag tot ziens bij Pine Design.