Woonstijl: Organisch zacht

Organisch zacht

Organisch Zacht is een stijl die organische vormen en zachte texturen omarmt. In deze stijl staat de maatwerk tafel Stilo van Dopmeijer centraal. Met zijn betoverende organische druppelvorm en bronzen onderstel straalt deze tafel elegantie en natuurlijke harmonie uit.

Om de eetruimte compleet te maken, zijn de luchtige eettafelstoelen Butterfly van Bree’s New World gekozen. Deze stoelen bieden comfort en zijn aanpasbaar in diverse stof- en leersoorten, en zelfs met of zonder draaifunctie.

De blikvanger van de ruimte is de vloerlamp Omegna, die de set perfect afmaakt. Organisch Zacht is een uitnodiging om te genieten van de natuurlijke schoonheid en comfort in je interieur, met een focus op organische vormen en zachte texturen. De maatwerk tafel Stilo van Dopmeijer staat hierin centraal als tijdloos kunstwerk van elegantie en functionaliteit.

Woonstijl comfy luxe bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Comfy luxe

Luxueus, maar toch comfortabel Comfy luxe is een stijl van wonen die een sfeer creëert die zowel comfortabel als luxueus is. De belangrijkste factor in…

Lees meer
Woonstijl stoer en warm bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Stoer & warm

Wonen met een edge Zie jij jezelf al zitten in deze living? De combinatie van warme kleuren en mooie accessoires geeft direct een chique uitstraling….

Lees meer