Woonwinkel Drenthe

Tegenwoordig worden meubels veelal in het buitenland geproduceerd. Het merk Bree’s New World doet dat niet, daar proberen ze zo authentiek mogelijk te blijven en produceren ze bijna volledig op Nederlandse bodem. Daar zijn zij trots op. Bree’s New World staat voor lef en veelzijdigheid, iets wat je in elk meubelstuk kunt terugvinden. Het merk houdt zich niet vast aan een bepaalde stijl, waardoor de meubels geschikt zijn voor iedereen. Of je nou fan bent van design, strak, minimalistisch, landelijk of retro: Bree’s New World heeft het. Je vindt Bree’s New World bij Pine Design Wonen.


De collectie

Bree’s New World beschikt over een ruime collectie met moderne meubels, die voornamelijk bedoeld zijn voor in de woonkamer of eetkamer. Op zoek naar speelse en moderne meubelstukken? Met het veelzijdige aanbod van Bree’s New World zijn er vast items die bij jouw interieur passen. Ben je nog aan het ontdekken welke woonstijl bij je past? Wij adviseren je graag bij Pine Design!

In de collectie die aanwezig is bij Pine Design kun je de volgende meubels terugvinden:

  • Eetkamerstoelen
  • Eettafels
  • Salontafels
  • Fauteuils
  • Bijzettafels

Bree’s New World bij Pine Design

In de showroom van Pine Design is 2.000m² aan wooninspiratie te vinden. Laat je inspireren door ons brede aanbod aan meubelen en verschillende merken, zo ook Bree’s New World. Met uitgebreide keuzemogelijkheden uit eettafels, eetkamerstoelen, fauteuils, salon- en bijzettafels is de kans groot dat je iets vindt dat bij jou en jouw interieur past.

Ontdek ons huidige aanbod aan Bree’s New World:

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!