Pinedesign

Bij Pinedesign vind je ruim 2000m² aan wooninspiratie, bestaande uit de mooiste meubels, prachtige accessoires en maatwerk. Laat je inspireren door een van onze adviseurs en onze verschillende woonstijlen, zodat je van jouw huis een thuis kunt maken. Dit maakt Pinedesign dé woonwinkel van Drenthe. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1984 en is uitgegroeid tot een begrip in Noord-Nederland.

In pittoresk Zuidlaren

Je vindt onze ruime showroom aan de rand van het centrum van Zuidlaren. Hierdoor zijn we goed bereikbaar vanaf de A28 en ervaar je tegelijkertijd de charme van het prachtige brinkdorp. Aan de voor- en achterzijde van ons pand zijn verschillende gratis parkeerplaatsen. Ook per openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar, met de bushalte ‘Tenielsweg’ op steenworp afstand.

Kies jouw stijl

Ons ruime aanbod aan topmerken is opgedeeld in verschillende woonstijlen. Hierdoor speur jij lekker overzichtelijk en vind je altijd iets wat bij jouw huis past. Kijk in alle rust zelf, of laat je verrassen door een interieuradviseur. Kies of combineer uit onderstaande stijlen. Zo creëer je bij onze interieurwinkel altijd een eigenzinnige twist. 

Kies onder andere voor:

Meubelzaak voor maatwerk in Drenthe

Naast ons aanbod vaste merken, leveren wij ook maatwerk. Zowel op het gebied van advies als aanpassingen. Zo weet jij zeker dat je meubels of accessoires passen bij jou… en je huis.

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!

Interieurwinkel Drenthe