Voorjaar in huis

Klaar voor de lente?

Lente. Eindelijk! Wij geven je een aantal tips voor het perfecte lente-interieur. Met kleine aanpassingen en weinig moeite en geld kan je jouw huis een frisse twist geven.

Ga voor een nieuw vloerkleed in je woonkamer. Vloerkleden geven warmte en gezelligheid, maar hiermee zijn ze zeker niet alleen geschikt voor de winter. Ook in de zomer kan het net dat beetje extra geven. Ga voor lichte kleuren of een dunnere variant van een geweven kleed.

Ook met kleinere accessoires kan je leuke veranderingen aanbrengen en een lente-touch aan je huis geven. Kies bijvoorbeeld voor frisse posters aan de muur, nieuwe kussens op de bank, tropische printjes en kleurrijke potjes en vazen.

Verander de opstelling van je meubels eens. Je inrichting krijgt meteen een andere look. Soms denk je dat dit niet mogelijk is, maar begin gewoon eens met schuiven. Een nieuwe indeling kan zomaar het gevoel geven alsof je in een nieuw huis woont.

Kunnen we je ergens bij helpen of kan je wat tips gebruiken? Kom gerust even binnenlopen of bel/mail ons.

Geniet van de lente!

Woonstijl make it pop bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Make it pop

Make it pop! De woonstijl is geïnspireerd op de gelijknamige kunststroming die opkwam in de jaren ‘50. Waar het kleurenpalet in de kunststroming helder, levendig…

Lees meer
Woonstijl stoer en warm bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Stoer & warm

Wonen met een edge Zie jij jezelf al zitten in deze living? De combinatie van warme kleuren en mooie accessoires geeft direct een chique uitstraling….

Lees meer