Woonstijl: Organisch zacht

Organisch zacht

Organisch Zacht is een stijl die organische vormen en zachte texturen omarmt. In deze stijl staat de maatwerk tafel Stilo van Dopmeijer centraal. Met zijn betoverende organische druppelvorm en bronzen onderstel straalt deze tafel elegantie en natuurlijke harmonie uit.

Om de eetruimte compleet te maken, zijn de luchtige eettafelstoelen Butterfly van Bree’s New World gekozen. Deze stoelen bieden comfort en zijn aanpasbaar in diverse stof- en leersoorten, en zelfs met of zonder draaifunctie.

De blikvanger van de ruimte is de vloerlamp Omegna, die de set perfect afmaakt. Organisch Zacht is een uitnodiging om te genieten van de natuurlijke schoonheid en comfort in je interieur, met een focus op organische vormen en zachte texturen. De maatwerk tafel Stilo van Dopmeijer staat hierin centraal als tijdloos kunstwerk van elegantie en functionaliteit.

Woonstijl Chill en Relaxt bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Chill & Relaxt

Chill en relaxt wonen Ervaar het ultieme thuisgevoel in deze bank Annabelle triple lazy van Room108. Met natuurlijke kleuren en zachte stoffen creëer je een…

Lees meer
Woonstijl classic modern bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Classic modern

Classic modern Heerlijk tafelen met familie of vrienden, daar is deze eethoek bij uitstek geschikt voor. De eiken eettafel van Black Label heeft een visgraat…

Lees meer