Woonstijl: Organisch zacht

Organisch zacht

Organisch Zacht is een stijl die organische vormen en zachte texturen omarmt. In deze stijl staat de maatwerk tafel Stilo van Dopmeijer centraal. Met zijn betoverende organische druppelvorm en bronzen onderstel straalt deze tafel elegantie en natuurlijke harmonie uit.

Om de eetruimte compleet te maken, zijn de luchtige eettafelstoelen Butterfly van Bree’s New World gekozen. Deze stoelen bieden comfort en zijn aanpasbaar in diverse stof- en leersoorten, en zelfs met of zonder draaifunctie.

De blikvanger van de ruimte is de vloerlamp Omegna, die de set perfect afmaakt. Organisch Zacht is een uitnodiging om te genieten van de natuurlijke schoonheid en comfort in je interieur, met een focus op organische vormen en zachte texturen. De maatwerk tafel Stilo van Dopmeijer staat hierin centraal als tijdloos kunstwerk van elegantie en functionaliteit.

Woonstijl comfy luxe bij Pine Design Wonen

Woonstijl: Comfy luxe

Luxueus, maar toch comfortabel Comfy luxe is een stijl van wonen die een sfeer creëert die zowel comfortabel als luxueus is. De belangrijkste factor in…

Lees meer

Woonstijl: Organisch zacht

Organisch zacht Organisch Zacht is een stijl die organische vormen en zachte texturen omarmt. In deze stijl staat de maatwerk tafel Stilo van Dopmeijer centraal….

Lees meer

Woonstijl: Naturally

Naturally Naturally is een woonstijl die draait om het omarmen van de natuurlijke wereld en het brengen van rust en schoonheid in je interieur. Het…

Lees meer