Woonwinkel Drenthe

 

Kasten komen in allerlei verschillende soorten en maten. Ondanks het grote aanbod is er de kans dat je net niet vind wat je zoekt. Je komt bijvoorbeeld een kast tegen die qua uiterlijk voldoet aan al je eisen, maar toch niet het juiste formaat is. Wanneer je het juiste formaat kast hebt gevonden is de afwerking niet helemaal wat je verwacht. Hoe fijn is het dan om zelf een kast op maat te laten samenstellen? Bij Pine Design Wonen kun je terecht voor een kast op maat die voldoet aan al jouw woonwensen!

 

Helemaal naar jouw smaak

Het fijne aan een kast op maat is dat je voor verschillende onderdelen kunt bepalen hoe je de kast wil hebben. Hierdoor weet je zeker dat de kast beschikt over de functionaliteiten die jij wil en het uiterlijk past bij jouw woonstijl. Wanneer je kiest voor een kast op maat zijn er verschillende onderdelen waarvan je kunt bepalen hoe deze eruit komen te zien.

  • Type kast. Er zijn verschillende soorten kasten die je op maat kunt laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een tv meubel, inbouwkast of kastenwand. Kom langs bij Pine Design Wonen om het volledige aanbod te zien aan kasten die op maat gemaakt kunnen worden.
  • Kastdeuren. Hoe moeten de deuren van de kast eruitzien? Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan schuif- of draaideuren. Denk na over het doeleinde van je kast en welke kastdeur je daar het meest prettig bij vindt.
  • Afmetingen. Misschien wel het grootste voordeel aan een kast op maat laten maken: je kunt kiezen hoe groot het meubel moet worden. Dit is vooral handig wanneer je een kast wil plaatsen in een ruimte met specifieke afmetingen waar het moeilijk is om een ‘kant-en-klare’ kast in te plaatsen.
  • Indeling. Uiteindelijk bepaalt ook de indeling van de kast hoeveel spullen je er in kwijt kunt. Wij kunnen een wandkast op maat voor je maken met de indeling die bij jouw wensen past. Heb je veel verschillende spullen die je wil opbergen, maar niet zichtbaar wil hebben? Dan kunnen we een opbergruimte maken die je kunt afsluiten met stijlvolle deuren of lades. Wissel het af met open vakken en je hebt een prachtige wandkast. Helemaal hoe jij het wil hebben!
  • Kleur. Met een kleur kun je het hele uiterlijk van je kast bepalen. Een donkere tint zal snel een stoere en mysterieuze twist geven aan je interieur. Dezelfde kast maar dan in een lichte tint zal een heel andere stemming in je interieur brengen. Denk daarom van tevoren goed na welke uitstraling je wil geven aan je kast op maat. Weet je nog niet helemaal wat voor sfeer je wilt aanbrengen in huis? Laat je dan inspireren door de verschillende woonstijlen die wij bieden. Je kunt ook inspiratie bij ons opdoen in de showroom. We hebben hier enkele kasten als voorbeeld staan. Daarnaast kunnen we ook een 3D tekening maken van het ontwerp dat je zou willen.

Kast en dressoir op maat bij Pine Design

Kom langs in onze showroom in Zuidlaren om je wensen voor een kast op maat met ons te bespreken. Samen kijken we naar het doel van de kast en hoe we deze het beste voor je kunnen samenstellen. Het is daarbij handig dat je van tevoren al enige voorbereidingen hebt getroffen, zoals het opmeten van de plek waar je de kast wil hebben (breedte, diepte en hoogte), wat het doeleinde van de kast precies is en wat eventuele bijzonderheden zijn waar wij rekening mee moeten houden. Heb je hier vooraf nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Zo zorgen we er samen voor dat jij een kast op maat krijgt die perfect past in jouw woonruimte en interieur!

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!