Woonwinkel Groningen

Pine Design is de woonwinkel voor Groningen. Wij zijn gevestigd in Zuidlaren, vlak onder de stad Groningen. Pine Design is een familiebedrijf met persoonlijke aandacht voor haar klanten. Wij denken met u mee over een passende oplossing voor uw huis en we kunnen u ook voorzien van interieuradvies. Wij zijn officieel dealer van bekende merken zoals Bodilson, Fatboy, Bodhi en vele andere merken. We leveren ook diverse speciaal voor ons op maat gemaakte meubelen.

Onze woonwinkel vlak onder Groningen is ruim van opzet en je vindt er meubels in diverse stijlen en van verschillende materialen. Voor elk wat wils! We hebben ook een webshop, maar vanuit Groningen bent u zo in Zuidlaren. Producten zien en voelen is vaak toch net wat fijner.

We hebben veel meubelen van natuurlijke materialen zoals hout en leder, maar ook designmeubelen en meubelen met een strakke, moderne uitstraling. Veel meubels zoals banken, kasten en eettafels zijn op maat leverbaar. Ook voor sfeerartikelen, woonaccessoires en kleinere meubels zoals bijzettafels en hockers bent u bij ons aan het goede adres.

Kom eens langs in onze winkel of shop online in onze webshop.

(Vanuit Groningen de A28 op en je bent er bijna! Zie ons adres onderaan deze pagina.)

De koffie staat klaar, graag tot ziens!

Openingstijden van onze woonwinkel nabij Groningen

Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 21.00
Zaterdag 10.00 – 17.00

 

Adres woonwinkel

Pine Design
Verlengde Stationsweg 8-10
9471 PL Zuidlaren
(Drenthe, randje Groningen)

T 050 314 52 79
E info@pinedesign.nl

Veilig winkelen bij Pine Design

Helaas zijn we genoodzaakt de winkel tijdelijk te sluiten. De deuren zijn in ieder geval gesloten t/m 19 januari. Tot die tijd zitten we niet stil. We blijven bestellingen die gedaan zijn bezorgen.

Maar dat is het niet het enige. We gaan ervoor zorgen dat we jou voorzien van de mooiste items en blijven je volop inspireren. Houd onze social media goed in de gaten. 

Wij staan voor je klaar!