Woonwinkel Drenthe

 

Vermeer meubelen heeft een ruim assortiment aan meubelen. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van meubelen, kan Vermeer kwalitatief goede meubelen produceren. Deze meubelen kunnen naar eigen smaak  worden gemaakt passend bij jouw interieur. Wij hebben onder andere kasten, tv meubelen en eettafels van Vermeer in onze showroom staan.

 

Kasten van Vermeer

Bij Vermeer meubelen zetten ze planken om in prachtige maatwerk kasten. Deze kasten kunnen zo worden gemaakt dat deze precies passen in jouw huis. Daarnaast kan je de kasten zelf indelen en kan je zelf de kleur bepalen. De kasten hebben een kwalitatieve en mooie uitstraling, een echte toevoeging aan jouw interieur. Naast dat deze kasten er heel mooi uitzien, zijn ze ook nog eens erg praktisch. Ruimtes kunnen met een op maat gemaakte kast efficiënt worden ingedeeld. Hierdoor is het mogelijk iedere ruimte volop te benutten. 

Tv meubelen van Vermeer

De TV meubelen van Vermeer zijn vergelijkbaar met de kwaliteit van de kasten, vaak zelfs bijpassend te laten maken. Hierdoor creëer je een mooi geheel in je interieur. Het is uiteraard ook mogelijk om juist voor een andere kleur of tv meubel te kiezen.  Ook bij de tv meubelen is dus ontzettend veel mogelijk.

Eettafels van Vermeer

De eettafels van Vermeer meubelen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een robuuste rechthoekige stijl, een stoere uitstraling met een mooie kruispoot of een ronde tafel om gezellig met elkaar te tafelen. De eettafels zijn van goede kwaliteit en geven echt sfeer aan je interieur. Tegenwoordig is een mooie en praktische eettafel niet meer weg te denken uit het interieur. Mooie eetkamerstoelen erbij en je bent klaar voor een heerlijk diner of borrel!

 

Vermeer meubelen bij Pine Design

Bij Pine Design hebben we 2.000m2 aan wooninspiratie voor je klaar staan. Verschillende topmerken, opgedeeld in verschillende woonstijlen. We hebben hier verschillende meubelen van Vermeer meubelen staan, denk hierbij aan kasten, tv meubelen en eettafels. Kijk in alle rust zelf rond of ga met ons op zoek naar de perfecte bank of eettafel.

Ontdek ons huidige aanbod aan Vermeer:

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!