Woonwinkel Drenthe

 

Vermeer Meubelen is een groothandel en fabrikant met meer dan 40 jaar ervaring in het zowel ontwikkelen als produceren van verschillende meubelen. Bij Vermeer Meubelen vindt de productie plaats in Nederland. Dit maakt het, in combinatie met jarenlange ervaring, mogelijk om kwalitatief goede meubelen te produceren.

 

De collectie

De collectie van Vermeer Meubelen is zeer ruim. De meubelen zijn eigentijds met een pure vormgeving, waarbij alles mogelijk is. Denk hierbij aan verschillende maatvoeringen of verschillende kleur-afwerkingen. Er wordt daarbij gebruikgemaakt van natuurlijke materialen. 

Onder de collectie van Vermeer meubelen vallen:

  • Kasten
  • Dressoirs
  • TV meubels
  • Eettafels 
  • Salontafels

 

De meubelen van Vermeer gaan een heel proces door. De productie vindt als eerst plaats in Nederland, waarbij gewerkt wordt met gecertificeerd hout. Dit hout bevat het juiste vochtpercentage, wat de meubelen ten goede komt. Daarnaast wordt het hout opgeslagen in de juiste temperaturen. Na het bestellen worden de meubelen op de gewenste maat gemaakt en gespoten in de juiste kleur. Dankzij de hoogstaande kwaliteit van de meubelen heb je er jarenlang plezier van.

Meubels op maat

Vermeer Meubelen maakt alle meubels zelf, van begin tot eind. Hierdoor leveren zij goed maatwerk. De maat, het materiaal en de kleur van de meubelen kan je zelf samenstellen. Doordat Vermeer meubelen een eigen spuiterij heeft, is eigenlijk elke kleur te realiseren.

Vermeer meubelen bij Pine Design

In de showroom van Pine Design is 2.000m² aan wooninspiratie te vinden. Hier hebben we verschillende topmerken, opgedeeld in verschillende woonstijlen.We hebben hier verschillende meubelen van Vermeer meubelen staan, denk hierbij aan kasten, tv meubelen en eettafels. Kijk in alle rust zelf rond of ga met ons op zoek naar het perfecte meubelstuk.

Ontdek ons huidige aanbod aan Vermeer:

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!