Woonwinkel Drenthe

 

Op zoek naar een unieke bank? Dan is een bank van Room108 misschien wel iets voor jou. Room108 is opgericht door een groep jonge ondernemers met veel creativiteit, technisch inzicht en doorzettingsvermogen. Room108 ontwerpt alle banken zelf, waardoor elke bank naar jouw wensen kan worden gemaakt. Room108 heeft altijd een bank die past in jouw interieur. 

 

Waarom een bank van Room108?

  • Veel variaties en mogelijkheden

Bij Room108  zijn er veel variaties en mogelijkheden in veel verschillende banken. Je kunt jouw droombank helemaal zelf samenstellen, waardoor deze echt past in het interieur. Er zijn zelfs 700 verschillende mogelijkheden voor kleuren en materialen, ontzettend veel.

  • Niks is te gek

Bij Room108 is niks te gek. Een “bijzondere” afmeting nodig? Zo bijzonder is dat niet bij Room108. Alle banken worden speciaal ontworpen, op basis van jouw wensen.

  • Kwaliteit

De banken van Room108 zijn van hoge kwaliteit.

 

Stappen voor het samenstellen van jouw Room108 bank

  • Kies je favoriete model bank 

Room108 heeft een grote collectie aan banken. Ze hebben veel variatie in modellen, passend bij verschillende woonstijlen.

  • Kies de juiste elementen

Als je een model hebt gekozen kies je uit de verschillende elementen die er in dit model zijn. Hierin kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoekbank of een recht bankstel. De elementen zijn op veel verschillende manieren in te delen waarmee je jouw perfecte bank samenstelt.

  • Kies het gewenste formaat

Door eventueel verschillende elementen met elkaar te combineren, komen we altijd tot een oplossing die past bij jouw woonomgeving.

  • Kies de bekleding

Room108 heeft ontzettend veel verschillende materialen voor banken. Kies je een zachte velvet stof, een ribstof of ga je toch voor een stoere lederlook?

  • Kies de kleur

Alle bekleding van Room108 is in veel verschillende kleuren beschikbaar, hierdoor zijn er 700 verschillende opties! 

  • Kies eventuele extra’s

Bij verschillende banken van Room108 zijn er extra’s mogelijk. Dit is afhankelijk van de gekozen bank, het gekozen materiaal en de gekozen kleur. 

  • De bank wordt naar wens samengesteld

Nu je alle stappen hebt doorlopen, kan jouw unieke bank worden samengesteld!

 

Tips voor het stylen van jouw Room108 bank

Sierkussens

Een makkelijke manier om je bank te stylen is met sierkussens. Je kunt je bank stylen met kussens in de kleur van je bank, maar als je voor een meer opvallende look wil gaan kan je ook kiezen voor een kleur die meer afsteekt bij je bank.

Plaid

Je kunt je bank ook makkelijk stylen met een plaid. Je bank ziet er dan gelijk een stuk gezelliger uit!

Tapijt

Om je woonkamer gezelliger te maken, kan je ervoor kiezen om een mooi tapijt bij je bank te leggen. Zorg er dan voor dat zowel de bank als de salontafel op het tapijt kunnen staan. Hierdoor baken je het zitgedeelte af en creëer je een knusse en gezellige sfeer.

Ontdek ons huidige aanbod aan Room108 banken:

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!