Over ons

Over Pine Design

Pine Design Wonen is een sfeervolle woonwinkel in Zuidlaren, vlak onder de stad Groningen, in één van de mooiste regio’s van Drenthe. In onze winkel van meer dan 2000 m² vind je een breed assortiment voor verschillende woonstijlen. Zodat er altijd iets bij zit om jouw woonplezier te vergroten! Bij ons kun je een groot aantal bekende merken vinden, maar ook vele unieke, kleinere merken. Zelfs op maat gemaakte meubels behoren tot de mogelijkheden.

pine design woonwinkel Zuidlaren
Pine Design bankstel Gigi

In onze woonwinkel vind je meubels in diverse stijlen, kleuren en in verschillende materialen. Voor ieder wat wils! Denk aan meubelen van natuurlijke materialen zoals hout en leer, maar ook design items met een strakke, moderne uitstraling. Banken, kasten en eettafels zijn op maat leverbaar. En ook voor woonaccessoires, bijzettafels en hockers kun je bij ons terecht. 

 

o Breed assortiment met verrassende merken

o Kwaliteit en comfort staan voorop

o Interieuradviseurs die de tijd voor je nemen

o Familiebedrijf met persoonlijke aandacht

o Grote parkeergelegenheid

 

Het familiebedrijf bestaat al sinds 1984. Sindsdien staat het team van Pine Design Wonen iedere dag klaar om klanten van de juiste woonitems te voorzien. Van interieur- en stylingadviseurs tot aan de jongens van de bezorgservice, die ervoor zorgen dat bestellingen tot óver de drempel van de voordeur bezorgd worden. Bij Pine Design Wonen is het thuisgevoel het belangrijkste. We serveren je graag een drankje aan onze bar, zodat jij nog eens rustig over de mogelijkheden na kunt denken. We willen graag dat je de juiste keuze maakt, die voor jou goed voelt. Daar helpen we je graag bij. Kom je langs in Zuidlaren? De koffie staat klaar. 

sfeerimpressie stoelen Pine Design Wonen