Woonwinkel Drenthe

 

New Routz is een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige meubels. Een van hun meest populaire productlijnen is de New Routz-kasten. Deze kasten zijn ontworpen met een minimalistische esthetiek en zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals staal.

 

De collectie van New Routz

Bij Pine Design hebben we een ruim aanbod aan kasten van New Routz.  We hebben verschillende soorten kasten staan:

  • Wandkasten

New Routz wandkasten zijn ontworpen om aan de muur te worden bevestigd, waardoor ze perfect zijn voor kleine ruimtes of als een minimalistische opslagoplossing. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen, waaronder staal. De wandkasten zijn ook voorzien van planken en/of laden voor extra opslagruimte.

  • Dressoirs

De dressoirs van New Routz zijn een ideale opslagoplossing voor slaapkamers en woonkamers. Ook op kantoren zijn deze dressoirs geschikt. Deze kasten zijn beschikbaar in verschillende maten en afwerkingen, waaronder staal. De dressoirs hebben meestal lades en/of planken voor opslag en zijn ontworpen met een minimalistisch ontwerp dat past bij elk interieur.

  • Boekenkasten

De boekenkasten van New Routz zijn perfect voor het opbergen van boeken, tijdschriften en andere persoonlijke bezittingen. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen, waaronder staal. De boekenkasten hebben meestal meerdere planken en kunnen ook worden gebruikt als display voor decoratieve items.

  • Opbergkasten

New Routz-opbergkasten zijn ontworpen om te passen bij elke ruimte in huis, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs de keuken. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen, waaronder staal. De opbergkasten hebben meestal planken, lades en/of deuren en zijn ontworpen om al uw spullen netjes op te bergen.

Kortom, de New Routz-kasten zijn een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar minimalistische en duurzame meubels voor hun huis. De verschillende soorten kasten zijn beschikbaar in verschillende maten en afwerkingen en kunnen worden aangepast aan uw specifieke opslag behoeften. Of u nu op zoek bent naar een opbergoplossing voor uw woonkamer, slaapkamer of keuken, New Routz-kasten hebben voor elk wat wils.

New Routz kasten bij Pine Design

Bij Pine Design kun je terecht voor een uitgebreide collectie van topmerken in diverse woonstijlen. Eén van de topmerken die je bij Pine Design kunt vinden is New Routz, met hun prachtige kasten. Of je nu op zoek bent naar een wandkast, dressoir, boekenkast of opbergkast, New Routz heeft voor elk wat wils.

Ontdek ons huidige aanbod aan New Routz:

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!