Woonwinkel Drenthe

 

Als je op zoek bent naar meubels die niet alleen stijlvol en comfortabel zijn, maar ook duurzaam en ethisch verantwoord zijn, dan is New Routz de perfecte keuze. Dit merk, dat verkrijgbaar is bij Pine Design Wonen, biedt een prachtige collectie meubels en accessoires die zijn gemaakt van gerecycled metaal en andere duurzame materialen.

 

De collectie

De collectie van New Routz meubels omvat een breed aanbod aan meubels, waaronder (tv) dressoirs, zitmeubels, kasten, tafels en accessoires. Elk stuk in de collectie is met de hand gemaakt en vervaardigd van duurzame materialen zoals gerecycled hout en metaal. Dit resulteert in meubels die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een uniek karakter hebben. Bij Pine Design Wonen hebben we verschillende kasten, dressoirs, tv meubels en accessoires van New Routz.

Door de veelzijdigheid van New Routz passen de kasten en andere meubelen in veel verschillende woonstijlen. De stoere, industriële uitstraling zorgt voor een opvallende toevoeging aan elke ruimte en is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar iets anders dan de standaard meubels die in veel winkels te vinden zijn.

New Routz bij Pine Design

In onze showroom van maar liefst 2.000m² vind je een uitgebreide collectie van topmerken in diverse woonstijlen. Ontdek bij ons de prachtige meubelen  van New Routz. Neem rustig de tijd om zelf rond te kijken of vraag een van onze deskundige medewerkers om je te assisteren bij het vinden van het perfecte meubelstuk of accessoire van New Routz. 

Ontdek ons huidige aanbod aan New Routz:

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!