Woonwinkel Drenthe

 

Bij Mobitec hechten ze veel waarde aan het produceren van meubels van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het maken van personaliseerbare meubelen. Hoewel Mobitec oorspronkelijk uit België komt, zijn deze kwaliteitsmeubelen ook veel te vinden in Nederlandse huiskamers. Bij Pine Design hebben we een ruim assortiment aan verschillende meubelen van Mobitec. 

 

Mobitec eettafel

Tegenwoordig is een eettafel niet meer alleen een meubelstuk. Vaak is het een centraal element in de leefruimte. Mobitec heeft de tafels zo ontworpen dat ze voor iedereen prettig in gebruik zijn. Ook kunnen de tafels van Mobitec volledig gepersonaliseerd worden, zo zit er altijd een tafel tussen die bij jouw interieur past.

Mobitec eetkamerstoelen

Comfort staat hoog in het vaandel bij Mobitec, daarnaast hebben de stoelen een prachtig design. De stoelen zijn volledig aan te passen naar ieders persoonlijke smaak, kies bijvoorbeeld uit leder of stof. In alle gevallen wordt er altijd gekozen voor de sterkste en duurzaamste kwaliteitsmaterialen.

Mobitec barkruk

Tegenwoordig is het bijna niet weg te denken: een kookeiland of barretje in de keuken. Daar horen natuurlijk barkrukken bij. Mobitec heeft een ruim assortiment aan barkrukken, in veel verschillende stijlen en hoogtes. Kleurrijk of bescheiden, met metalen of houten poten, alles is mogelijk bij de barkrukken van Mobitec. 

Mobitec bij Pine Design

Bij Pine Design hebben we een ruim aanbod aan meubelen van Mobitec. In onze showroom van ruim  2.000m² kunnen onder andere de meubelen van Mobitec worden bekeken en getest. Je kunt zelf in alle rust rondkijken, of samen met ons op zoek gaan naar bijvoorbeeld de perfecte eetkamerstoel of eettafel.

Ontdek ons huidige aanbod aan Mobitec meubelen:

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!