Woonwinkel Drenthe

 

Bij Mobitec hebben ze een passie: hoogkwalitatieve meubelen maken, met specialiteit voor personaliseerbare meubelen. Mobitec komt oorspronkelijk uit België, maar in veel Nederlandse huiskamers zijn deze kwaliteitsmeubelen te vinden. Benieuwd naar ons assortiment? Bij Pine Design hebben we een ruim aanbod aan Mobitec meubelen. 

 

De collectie

De designers van Mobitec bedenken ieder jaar nieuwe collecties, elke collectie is te personaliseren. Met een bijbehorende waaier is goed te zien hoe je het desbetreffende meubelstuk kunt aanpassen. Zo kan je zelf kiezen welke poten je wilt, met of zonder armleuningen of kiezen voor verlengstukken aan tafels. Daarnaast kan je ook kiezen voor verschillende stoffen, waaronder Vivalife-stoffen. Binnen onze collectie van Mobitec hebben wij:

  • Stoelen
  • Tafels
  • Fauteuils
  • Barkrukken
  • Eetkamerbanken

Mobitec bij Pine Design

Bij Pine Design is ruim 2.000m² aan wooninspiratie te vinden. Dit is opgedeeld in verschillende woonstijlen met diverse merken, waaronder Mobitec. In onze showroom zijn verschillende meubelen van Mobitec te bekijken en te testen. Je kunt hier in alle rust zelf rondkijken of met hulp van een van onze medewerkers op zoek gaan naar het perfecte meubel.

Ontdek ons huidige aanbod aan Mobitec:

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!