Is deze bank jouw favoriet? Bekijk de bank-trends van 2020

Een avondje bankhangen. Heerlijk toch?! Ben je benieuwd naar de trends van banken in 2020? Hier komen ze!

Een trend die we veel zien zijn grote banken, in een u-vorm. Zo creëer je met slechts één bank een complete leefhoek. Iedereen past erop! Gezin, familie, vrienden, het maakt niet uit. Alle ruimte voor een gezellig avondje voor de buis of voor een borrel.

Qua stoffen blijven, net als in 2019, zachte stoffen zoals fluweel een trend. Niet alleen voor banken trouwens, ook voor accessoires. Het geeft een luxe uitstraling en als je het combineert met donkere kleuren als groen, blauw en bordeaux ontstaat er een chique maar ook stoere stijl.

In tegenstelling tot deze zachte stof, zien we ook juist grove stoffen terug. Vintage rib, bijvoorbeeld. Een mooie, stevige stof me een fijne rib blijft een klassieker. Want laten we eerlijk zijn, rib gaat nooit out of style. Ook tweed zien we veel terug. Kan je niet kiezen? Geeft niets! Je kunt de zachte en grove stoffen gewoon combineren.

Uiteindelijk is het belangrijk dat je een bank kiest die bij jou past. Het is leuk om meubeltrends te volgen, maar het gaat erom wat past bij jou en bij je inrichting. Heb je hier hulp bij nodig? Kom dan langs in onze winkel. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Modern mix

Neem plaats in deze warme en gezellige zithoek. Dankzij de mix van stoffen en rijke kleuren voel je je direct thuis. De cognac gouden bank…

Lees meer

make it pop

De woonstijl is geïnspireerd op de gelijknamige kunststroming die opkwam in de jaren ‘50. Waar het kleurenpalet in de kunststroming helder, levendig en fel is,…

Lees meer

Comfortabel stoer

De woonstijl comfortabel stoer is een perfecte mix van stijlvolle meubels en accessoires. De prachtige hoekbank 8070 Artiduo is een echte eyecatcher in de woonkamer….

Lees meer