Woonwinkel Drenthe

 

HE Design is een Nederlandse meubelmaker gevestigd in Tilburg. Vaklieden met een passie voor design werken aan de mooiste meubels. Tijd en liefde gaat in het maken van deze meubels, waardoor HE Design hoge kwaliteit levert. Wanneer je gaat voor bijvoorbeeld stoelen van HE Design weet je zeker dat je hier jaren plezier van zult hebben. De (eetkamer)stoelen van HE Design komen in strakke designs en zijn tijdloos, hierdoor zullen ze bij veel mensen goed in de smaak vallen. Bij Pine Design Wonen hebben we verschillende eetkamerstoelen, eetkamerbanken en fauteuils van HE Design in de collectie. Breng een kijkje in onze showroom in Zuidlaren en laat je inspireren.

 

HE Design eetkamerstoelen- en banken

De eetkamer is vaak het centrale punt van een woning, een echte ontmoetingsplek. Hier komt het gezin samen om gezellig te tafelen en de dag te bespreken. Daarom is het belangrijk dat je comfortabel aan de keukentafel kunt zitten. Met de eetkamerstoelen en -banken van HE Design zit je goed. De stoelen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een prettig zitoppervlak, waardoor je uren op deze stoelen kunt doorbrengen. De stoelen komen in verschillende designs, allemaal met strakke lijnen en vormen. Door de relatief simpele ontwerpen zijn ze makkelijk te combineren met verschillende woonstijlen. Perfect dus als je niet je hele interieur wil omgooien.

HE Design fauteuils

De fauteuils van HE Design zijn een prachtig aanzicht voor in je interieur. De stoelen zijn kenmerkend aan de rustige en strakke designs. De fauteuils zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook een prettig zitcomfort. Je kunt er zo een hele avond op doorbrengen! Kom langs in onze showroom om het aanbod te bekijken.

Ontdek ons huidige aanbod aan HE Design:

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!