Sinds kort hebben we een nieuw merk in ons assortiment: Room108. We vinden Room108 een ontzettend leuk merk, daarom vertellen we je er in deze blog meer over.

Room108 heeft een uitgebreide collectie meubels, in een landelijke en industriële stijl. Denk daarbij aan hoekbanken, banken, tafels en eetkamerstoelen. Maar ze hebben ook kleinere tafels en multifunctionele rekken in de collectie.

Voor een meubelmerk is dat natuurlijk niet heel raar en bijzonder. Wat Room108 bijzonder maakt is dat hun meubels in elk interieur passen. Dat komt omdat je, bijvoorbeeld een hoekbank, helemaal naar je eigen wensen kunt samenstellen. En met helemaal bedoelen we ook helemaal. De meeste modellen zijn volledig samen te stellen uit een grote hoeveelheid losse elementen. Zo stel je een bank samen die qua formaat en afmetingen precies bij je interieur past. Vervolgens heb je de keuze uit meer dan 700 verschillende kleuren stoffen. En van iedere bank zijn meerdere breedtes, armleuningen en zittingen leverbaar. Kortom, een bank waar er geen tweede van is, uniek in hun prijsklasse.

700 verschillende stoffen

Wat voor de banken geldt, geldt ook voor de tafels en eetkamerstoelen van Room108. Ook deze kun je helemaal aanpassen aan de rest van je interieur. Voor de eetkamerstoelen geldt ook dat je de keuze hebt uit meer dan 700 verschillende stoffen.

Room108 deelt haar stoffen op in 6 verschillende prijsklassen. De prijsklassen zeggen niets over de kwaliteit en de duurzaamheid van de stof (alle stoffen zij getest op slijtvastheid). De prijs van de grondstoffen en hoeveel bewerking een grondstof nodig heeft bepalen de prijs. Synthetische stoffen hebben minder bewerking nodig dan natuurlijke stoffen, vandaar het prijsverschil.

We hebben inmiddels al enkele modellen van Room108 op voorraad en er komt nog veel binnen. De modellen die we hebben of nog binnenkrijgen zijn de banken Diane, Michelle, Sophie, Noelle, Elise Annabelle XL en de eetkamerstoel Charlie. Maar andere modellen kunnen we natuurlijk ook leveren. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in de winkel of kijk op de website van Room108!

Veilig winkelen bij Pine Design

Wij volgen het laatste nieuws rondom het Coronavirus op de voet. Mensen zijn voorzichter en meer op hun hoede, wat een hele goede ontwikkeling is. Maar je kunt onze winkel nog steeds op een veilige manier bezoeken. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en nemen voorzorgsmaatregelen.

Bij een bezoek aan onze winkel…

·       Staat hygiëne voorop
·       Is er geen direct contact tussen medewerkers en klanten 
·       Geven we advies op gepaste afstand.
·       Is er altijd sprake van genoeg ruimte met
        een winkeloppervlakte van 2000m2.

Alvast wat inspiratie op doen?
Neem een kijkje in de webshop of op onze sociale media. 

Wij staan voor je klaar!
Weliswaar geen begroeting met een hand, maar met een lach.