Woonwinkel Drenthe

 

Bij Dyyk hebben ze jarenlange ervaring, zijn ze creatief en hebben ze een grote passie voor design. Dit zie je terug in de meubelen die door gepassioneerde creators worden ontworpen. De meubelen van Dyyk zijn gevarieerd en hebben een uniek design. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van stoffen, materialen en frames. Daarnaast is het ook mogelijk de ontwerpen van Dyyk volledig aan te passen naar eigen stijl en smaak. 

 

Dyyk meubelen

Banken

Bij Dyyk zijn ze van mening dat een bank echt de eyecatcher van je woning mag zijn. Daarnaast moet zowel de vorm als kleur goed aansluiten bij het interieur. Een bank is immers een groot onderdeel van je woning. Een bank moet lekker zitten, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Hiervoor ben je bij Dyyk aan het juiste adres. De banken van Dyyk hebben veel mogelijkheden, zowel in materiaal als kleur. Dankzij de vele mogelijkheden, past een bank van Dyyk in elk interieur.

Eettafel

De eettafel is de sfeermaker in huis, het middelpunt en de verbinder. De tafelmodellen van Dyyk sluiten hierop aan. Dyyk heeft tafels in verschillende modellen, materialen en vormen. Er is altijd een tafel die bij jouw wensen en interieur past. De tafels van Dyyk stralen karakter uit en geven sfeer aan je woning.

Salontafel

Bij een salontafel denk je in eerste instantie aan een functioneel meubel. Dit klopt, alleen denken ze bij Dyyk nog een stap verder. De salontafels zijn namelijk functioneel, maar hebben ook een prachtig design. Door keramiek en hout op verschillende manieren te combineren, krijgt de salontafel een uniek ontwerp. Daarnaast hebben de salontafels van Dyyk een krachtig en uitgesproken design. Passend bij elk interieur.

Eetkamerstoelen

De eetkamerstoelen van Dyyk hebben een goede balans tussen een prachtig design en functionaliteit. Een eetkamerstoel moet niet alleen comfortabel zijn om op te zitten, maar er ook mooi uitzien. Bij Dyyk hebben ze dit goed weten te vertalen naar hun eetkamerstoelen. Een comfortabele zit is iets wat alle stoelen van Dyyk delen met elkaar, maar toch is iedere stoel uniek. 

 

Dyyk bij Pine Design

In de showroom bij Pine Design hebben we 2.000m² aan wooninspiratie voor je klaarstaan. Hier zijn verschillende topmerken te vinden. Dit is opgedeeld in verschillende woonstijlen, waaronder de meubelen van Dyyk. We hebben verschillende banken, eettafels en stoelen voor je klaar staan, zodat jij de beste inspiratie op kunt doen. Je kunt rustig zelf rondkijken of met een van ons op zoek naar jouw perfecte interieur.

Ontdek ons huidige aanbod aan Dyyk:

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!