Een avondje bankhangen. Heerlijk toch?! Ben je benieuwd naar de trends van banken in 2020? Hier komen ze!

Een trend die we veel zien zijn grote banken, in een u-vorm. Zo creëer je met slechts één bank een complete leefhoek. Iedereen past erop! Gezin, familie, vrienden, het maakt niet uit. Alle ruimte voor een gezellig avondje voor de buis of voor een borrel.

Qua stoffen blijven, net als in 2019, zachte stoffen zoals fluweel een trend. Niet alleen voor banken trouwens, ook voor accessoires. Het geeft een luxe uitstraling en als je het combineert met donkere kleuren als groen, blauw en bordeaux ontstaat er een chique maar ook stoere stijl.

In tegenstelling tot deze zachte stof, zien we ook juist grove stoffen terug. Vintage rib, bijvoorbeeld. Een mooie, stevige stof me een fijne rib blijft een klassieker. Want laten we eerlijk zijn, rib gaat nooit out of style. Ook tweed zien we veel terug. Kan je niet kiezen? Geeft niets! Je kunt de zachte en grove stoffen gewoon combineren.

Uiteindelijk is het belangrijk dat je een bank kiest die bij jou past. Het is leuk om meubeltrends te volgen, maar het gaat erom wat past bij jou en bij je inrichting. Heb je hier hulp bij nodig? Kom dan langs in onze winkel. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Veilig winkelen bij Pine Design

Wij volgen het laatste nieuws rondom het Coronavirus op de voet. Mensen zijn voorzichter en meer op hun hoede, wat een hele goede ontwikkeling is. Maar je kunt onze winkel nog steeds op een veilige manier bezoeken. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en nemen voorzorgsmaatregelen.

Bij een bezoek aan onze winkel…

·       Staat hygiëne voorop
·       Is er geen direct contact tussen medewerkers en klanten 
·       Geven we advies op gepaste afstand.
·       Is er altijd sprake van genoeg ruimte met
        een winkeloppervlakte van 2000m2.

Alvast wat inspiratie op doen?
Neem een kijkje in de webshop of op onze sociale media. 

Wij staan voor je klaar!
Weliswaar geen begroeting met een hand, maar met een lach.