Een avondje bankhangen. Heerlijk toch?! Ben je benieuwd naar de trends van banken in 2020? Hier komen ze!

Een trend die we veel zien zijn grote banken, in een u-vorm. Zo creëer je met slechts één bank een complete leefhoek. Iedereen past erop! Gezin, familie, vrienden, het maakt niet uit. Alle ruimte voor een gezellig avondje voor de buis of voor een borrel.

Qua stoffen blijven, net als in 2019, zachte stoffen zoals fluweel een trend. Niet alleen voor banken trouwens, ook voor accessoires. Het geeft een luxe uitstraling en als je het combineert met donkere kleuren als groen, blauw en bordeaux ontstaat er een chique maar ook stoere stijl.

In tegenstelling tot deze zachte stof, zien we ook juist grove stoffen terug. Vintage rib, bijvoorbeeld. Een mooie, stevige stof me een fijne rib blijft een klassieker. Want laten we eerlijk zijn, rib gaat nooit out of style. Ook tweed zien we veel terug. Kan je niet kiezen? Geeft niets! Je kunt de zachte en grove stoffen gewoon combineren.

Uiteindelijk is het belangrijk dat je een bank kiest die bij jou past. Het is leuk om meubeltrends te volgen, maar het gaat erom wat past bij jou en bij je inrichting. Heb je hier hulp bij nodig? Kom dan langs in onze winkel. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Veilig winkelen bij Pine Design

Helaas zijn we genoodzaakt de winkel tijdelijk te sluiten. De deuren zijn in ieder geval gesloten t/m 19 januari. Tot die tijd zitten we niet stil. We blijven bestellingen die gedaan zijn bezorgen.

Maar dat is het niet het enige. We gaan ervoor zorgen dat we jou voorzien van de mooiste items en blijven je volop inspireren. Houd onze social media goed in de gaten. 

Wij staan voor je klaar!