Woonwinkel Drenthe

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank? Misschien is een Cartel Living bank wel iets voor jou! Bij Pine Design hebben we 2000m2 aan wooninspiratie voor je klaar staan, waaronder een ruim assortiment van Cartel Living. Kom bij ons langs in Zuidlaren waar wij je graag helpen met het kiezen van de juiste bank.


Waarom een bank van Cartel Living?

 • Kwaliteit

De Banken van Cartel Living worden al 30 jaar gemaakt door echte vakmensen. Hierbij gebruiken ze de beste materialen, waardoor banken van topkwaliteit ontstaan. Kwaliteit staat voorop bij dit OER-hollandse bedrijf en ook het zitcomfort staat hoog in het vaandel bij het maken van Cartel Living banken. De design banken zijn te herkennen aan de strakke lijnen en de perfect gedetailleerde afwerking. 

 • Ruime keuze

De banken van Cartel Living kunnen zo worden gemaakt, dat de bank aansluit bij jouw wensen. De Cartel Living banken hebben tal van verschillende opties. Je kan deze banken namelijk zelf helemaal samenstellen. Van de grootte tot de vorm en van de stof tot de pootjes, alles is zelf te bepalen. Daarnaast kan je ook kiezen voor losse zitgedeeltes of vaste delen en kiezen voor een hoekbank of rechte bank.  Van strakke eyecatcher tot ultieme loungebank, bij Cartel Living vind je jouw droombank.

De banken van Cartel Living zijn leverbaar in veel verschillende stoffen . Je kan kiezen uit bijvoorbeeld uit: 

 1. Anetta
 2. Bisou
 3. Brema
 4. Dexter
 5. Donatello
 6. Karoo
 7. Moss
 8. Pan
 9. Renew 
 10. Tignes
 11. Toscane
 12. Touch

 • Van Nederlandse bodem

Sinds 1986 worden de meubelen van Cartel Living gemaakt op Nederlandse bodem. Bij Cartel Living houden ze van handwerk, vooruitstrevende ontwerpen, authentieke materialen en een beetje Italiaanse flair.

Cartel Living bij Pine Design

Bij Pine Design hebben we een ruim assortiment van Cartel Living. We hebben verschillende showmodellen in onze showroom staan en helpen je graag met het samenstellen van jouw Cartel Living bank. Kom langs bij Pine Design in Zuidlaren. 

Ontdek ons huidige aanbod aan Cartel Living banken:

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!