Woonwinkel Drenthe

 

Veelzijdig en gedurfd: dat zijn de meubelen van Bree’s New World. Bree’s New World gaat mee met de meubeltrends, maar verliest daarbij niet zijn eigen karakter uit het oog. Het merk ontwikkelt meubelen die niet tot één woonstijl behoren. Strakke, moderne elementen komen samen met retro en industriële kenmerken, wat resulteert in een unieke collectie aan meubelen. En dat allemaal geproduceerd op Nederlandse bodem! Bij Pine Design bieden we eettafels, eetkamerstoelen, salontafels, fauteuils en bijzettafels van Bree’s New World. Kom naar onze showroom en laat je inspireren! 

 

Eettafels van Bree’s New World

De eettafels die je in de collectie van Bree’s New World vindt gaan niet onopgemerkt voorbij. Het merk probeert weg te blijven van veelgebruikte designs en voegt juist verrassende elementen toe aan zijn ontwerpen. Dit is terug te zien in de eettafels door de asymmetrische tafelbladen en aparte tafelpoten. Liever een iets minder speels design? Bree’s New World ontwerpt ook eettafels met een strakker design. Voor ieder wat wils!

Eetkamerstoelen van Bree’s New World

Bij een eettafel horen natuurlijk ook bijpassende eetkamerstoelen. Originaliteit, veelzijdigheid en lef zie je terug in het ontwerp van de eetkamerstoelen. Wil je als eyecatcher bijvoorbeeld een knalgroene eetkamerstoel om je eetkamer op te fleuren? Dat kan! De eetkamerstoelen van Bree’s New World zijn er in uiteenlopende stijlen, naast modern zie je ook stoelen in een landelijke, industriële of vintage stijl. De stoelen zijn leverbaar in veel verschillende stoffen en leersoorten, waardoor je zeker weet dat de eetkamerstoel van Bree’s New World aansluit bij je interieur.

Salontafels van Bree’s New World

De uiteenlopende stijl van Bree’s New World is ook terug te zien in de salontafels die zij maken. Moderne en duurzame materialen worden omgetoverd tot een uniek design dat opvalt in je woonkamer. Minimalistische frames worden samengevoegd met speelse vormen, wat resulteert in moderne salontafels. Kom langs bij Pine Design om de collectie te bekijken!

 

Waarom kies je voor Bree’s New World bij Pine Design?

Bij Pine Design in Zuidlaren vind je de mooiste eettafels, eetkamerstoelen, salontafels, fauteuils en bijzettafels van Bree’s New World. Het merk levert meubels in de meest uiteenlopende ontwerpen, waardoor de kans groot is dat er iets voor jou tussen zit. Modern of landelijk, vintage of industrieel: Bree’s New World heeft het allemaal in de collectie. Ben je er nog niet helemaal uit welke woonstijl bij jou past? Dat is geen probleem! Wij helpen je graag een handje in deze ontdekkingstocht. Kom een middag gezellig langs in onze showroom in Zuidlaren, via de  routebeschrijving rijd je er zo naartoe.

Ontdek ons huidige aanbod aan Bree’s New World:

Tot ziens in Zuidlaren!

Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod, advies of maatwerk? Speur nog even verder op onze website en bezoek daarna onze showroom om het actuele aanbod te bekijken en uiteraard te testen op (zit)kwaliteit. Via de routebeschrijving rij je vloeiend tot aan onze voordeur. Tot ziens bij Pinedesign, de woonwinkel van Drenthe!